Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Η καλύτερη δουλειά του κόσμου: 97.000 δολάρια για να δοκιμάζεις πολυτελή προϊόντα και χλιδάτα ξενοδοχεία


«Την καλύτερη δουλειά του κόσμου» υπόσχεται μια εταιρεία στην Αγγλία και αναζητά τον ιδανικό υποψήφιο που θα ...
δοκιμάζει πολυτελή προϊόντα.




Η Hush Hush, μια εταιρεία που πουλά πολυτελή προϊόντα, όπως ιδιωτικά αεροσκάφη, πανάκριβα αυτοκίνητα και κοσμήματα, δέχεται επί του παρόντος αιτήσεις για «δοκιμαστή προϊόντων πολυτελείας».

Δουλειά του δοκιμαστή θα είναι να αξιολογεί ιδιωτικά νησιά για πλούσιους πελάτες

Ο μελλοντικός υπάλληλος θα είναι επιφορτισμένος με την αξιολόγηση των προϊόντων που απευθύνονται σε πελάτες με γερό πορτοφόλι προτού αυτά προσφερθούν στο κοινό.

Σύμφωνα με την Hush Hush, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δοκιμάζετε αντικείμενα όπως ένα ρολόι με κοσμήματα αξίας 71 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα γιοτ αξίας 61 εκατομμυρίων δολαρίων, ή ένα γαλλικό chateau αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να είναι σίγουροι ότι ταιριάζει με τα πρότυπα των καταναλωτών.

Η δουλειά απαιτεί επίσης πολλά ταξίδια, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διατεθειμένοι να περάσουν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα ταξιδεύοντας για να «αξιολογήσουν τα ιδιωτικά νησιά και τα ακίνητα προς πώληση σε όλο τον κόσμο».

Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται και η δοκιμή πανάκριβων κοσμημάτων

Η εργασία συνοδεύεται επίσης με τον διόλου ευκαταφρόνητο μισθό των 97.000 δολαρίων το χρόνο.

Μόλις δοκιμαστεί κάθε προϊόν για το στυλ του, την άνεση και βιωσιμότητα, ο δοκιμαστής πολυτελών προϊόντων θα πρέπει να συντάξει μια αναφορά για καθένα από αυτά.

Εκτός από το πάθος «για ταξίδια, τέχνη και μόδα» που πρέπει να έχει αλλά και τις δυνατότητες γραφής, ο υποψήφιος πρέπει να είναι «διακριτικός, κοινωνικός και εύγλωττος», καθώς θα είναι το σημείο επικοινωνίας με τους αξιόπιστους προμηθευτές.

Αν λοιπόν, είστε πάνω από 18 ετών και λατρεύετε τα ταξίδια ενώ σας αρέσει να δοκιμάζετε πολυτελή αυτοκίνητα, ιδιωτικά νησιά και αεροπλάνα, μπορείτε να υποβάλλετε την αίτησή σας εδώ. Οι αιτήσεις θα γίνουν αποδεκτές μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs