Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Χειροπέδες στον δράστη δυο κλοπών στη Δράμα


Πρόλαβε να ξοδέψει το μικροποσό που έκλεψε από ένα κατάστημα στην Πετρούσσα Δράμας το οποίο ...
διέρρηξε τα ξημερώματα της Παρασκευής, 




όχι όμως και να χαρεί το κινητό που ξάφρισε λίγο αργότερα από μια γυναίκα υπάλληλο καταστήματος στην πόλη της Δράμας.

Ο λόγος για έναν 35χρονο Έλληνα, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της διάρρηξης με λεία 50 ευρώ και συνελήφθη το ίδιο απόγευμα στη Δράμα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Στην προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια, αποκαλύφθηκε ότι είχε κλέψει και το κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στη δικαιούχο. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για κλοπές και εξετάζεται αν έχει διαπράξει και άλλες.

*** Εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στο διάστημα μεταξύ 3 και 27 Ιανουαρίου σε μια εξοχική κατοικία στην Καρίτσα Ιωαννίνων και, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που εξέτασε το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 47χρονος αλλοδαπός. Οι αστυνομικοί του τμήματος σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και την υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

*** Επτά κυψέλες μελισσών που είχαν κάνει φτερά στο διάστημα από τις 20 ως τις 30 του περασμένου Δεκεμβρίου από την περιοχή των Φαρσάλων, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο σπίτι ενός 24χρονου Έλληνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ενώ οι κλεμμένες κυψέλες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs