Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Το πιο συναρπαστικό σeξ λέγεται wegasm και είναι εγγύηση!


Το «Wegasm» είναι το κωδικό όνομα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε με τον/την σύντροφο σας ταυτόχρονο οργaσμό.

Παλιότερα το σeξ ήταν....
αρκετά βαρετό καθώς υπήρχε ρουτίνα στάσεων και καταστάσεων, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια υπάρχει περισσότερη ποικιλία κάτι που αρέσει ιδιαίτερα στους άντρες.

Τα βήματα είναι πολύ απλά και πριν το μυαλό σου πάει σε kinky μονοπάτια, σε ενημερώνουμε, ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός του wegasm, αλλά να έχεις την απόλυτη κορύφωση στη συνεύρεση με το σύντροφο σου.1. Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει από το ξεκίνημα της σeξουαλικής πράξης. Ξεκίνα από το λαιμό καθώς κάθε φιλί σου πάνω στο ευαίσθητο δέρμα γίνεται όλο και πιο έντονο, ενώ παράλληλα η ένταση μεταφέρεται και στο υπόλοιπο σώμα σου. Μπείτε σε άκρως σκοτεινά σeξουαλικά μονοπάτια προσπαθώντας να βρείτε κάτι πάνω του/της που σας ερεθίζει. Συγκεντρώσου είτε στο άρωμά ή τη φυσική μυρωδιά του/της είτε στα χέρια του/της όπως σας αγγίζουν.


2.Όσο το ταίρι σας είναι χαλαρό, εσείς κάντε τη δουλίτσα σας χωρίς όμως να τον/την αφήνεις να συμμετάσχει. Mε τον συγκεκριμένο τρόπο προετοιμάζεστε για το μετά και εκείνος/η απλά προσπαθεί να κρατηθεί.


3.Αφού γίνουν όλα τα προκαταρκτικά και ο ορειβάτης ετοιμάζεται να καρφώσει τη σημαία του μην τον παραμελήσετε και προσπαθήστε να συγχρονιστείτε. Αν κάποιος από τους δυο σας φτάσει στην ύστατη στιγμή, καλό θα ήταν να κατευνάσετε λίγο την ένταση του πάθους ώστε να μπορέσετε να τελειώσετε μαζί. Επικεντρώσου σε κάτι λιγότερο ερεθιστικό και καυτό.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs