Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Υπόθεση Τοπαλούδη: Το στοιχείο που μπορεί να ανατρέψει τις έρευνες (pics & vid)


Νέα τροπή ενδέχεται να πάρουν οι έρευνες στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς υπάρχει ...
σοβαρό ενδεχόμενο να υπήρχαν και άλλα άτομα στο μοιραίο σπίτι.





Ανατροπή μπορεί να υπάρξει στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star.

Κάνε like στην σελίδα του E-eidhseis.com στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!


Τι γνωρίζαμε μέχρι στιγμής

Μέχρι σήμερα, ξέραμε οτι η άτυχη φοιτήτρια είχε πέσει στα χέρια του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονο Ροδίτη, με τους οποίους είχε πάει στην εξοχική κατοικία στην Λίνδο όπου υπήρξε ένταση, με αποτέλεσμα οι δράστες να χτυπήσουν αρχικά την νεαρή κοπέλα και στην συνέχεια να την μεταφέρουν σε μία ερημική παραλία. 


Τα νέα στοιχεία

Όπως μετέφερε όμως ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης, οι αρχές έχουν συλλέξει δείγμα DNA από τα αντικείμενα που προσπάθησαν να ξεφορτωθούν οι δράστες, τα οποία μάλιστα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό, παρά το γεγονός οτι είχαν έρθει σε επαφή με το νερό.

Σε αυτά, αλλά και σε αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι, έχει βρεθεί γενετικό υλικό των δύο κατηγορουμένων, της 21χρονης Ελένης, όμως δεν είναι μόνο αυτά.

Υπάρχει DNA περισσότερων του ενός ατόμου, το οποίο δεν ανήκει σε κανένα από τα τρία άτομα που γνωρίζαμε οτι είναι εκεί.


Η λογική εξήγηση και η ανατροπή

Βέβαια, κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, καθώς από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε σχέση με το έγκλημα. 

Τρεις μέρες μετά τον φόνο της Τοπαλούδη, ο ένας κατηγορούμενος ξαναβίασε κοπέλα

Αν όμως το DNA αυτό δεν έχει βρεθεί μόνο στα πράγματα του σπιτιού, αλλά και σε αυτά που προσπάθησαν να ξεφορτωθούν οι δράστες, τότε αλλάζουν τα πράγματα, καθώς θα σημαίνει ότι στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις αρχές. 



Περιμένοντας την άρση επικοινωνιών

Όπως και να έχει τις επόμενες μέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις καθώς θα υπάρξει και η άρση των επικοινωνιών της φοιτήτριας στα social media. Άλλωστε οι αρχές εκτιμούν ότι την ώρα που η 21χρονη επικοινωνούσε μέσω social media με τους φίλους της, παράλληλα συνομιλούσε και με τους δύο ή τον έναν από τους κατηγορούμενους και έκλεινε το ραντεβού θανάτου μαζί τους. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs