Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Ελληνίδες μαμάδες δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις εγκυμοσύνες τους (pics)


Η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και τρέλανε το Instagram, πριν ένα 24ωρο.

Στη φωτογραφία είναι γυmνή ...
και φορά απλά ένα τοπ μαγιό, σχολιάζοντας: «Καποια μεγάλη κοιλιά.....!!!!
Με το πρώτο κλικ .... αυτή η λήψη !!!

Απ τον αγαπημένο @takis_diamantopoulos_photos καποια 14 χρόνια πίσω, λίγο πριν εκραγώ, φωτογράφιση για το Λευκό Βιβλίο .....I love you Takis».

Σήμερα ακόμη δύο αγαπημένες μας ηθοποιοί δημοσίευσαν φωτογραφίες τους από τις εγκυμοσύνες τους. Η πρώτη είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη που δημοσίευσε φωτογραφία της από τότε που ήταν έγκυος στον Μάξιμο και λίγο αργότερα η Σύλβια Δεληκούρα, που δημοσίευσε δική της φωτογραφία από τότε που ήταν έγκυος στον δικό της γιο.

«Πριν από έξι χρόνια σε αυτή την κοιλίτσα "μαγειρευοταν" το Μαξιμακι ** #6yearsago #maximakiloading #nofilter #justhappiness #unconditionallove #mommyslove»,έγραψε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Επειδή ζήλεψα @mariasolomou_official @katerina_papoutsaki μην ξεγελαστείτε εδώ είμαι 5 μηνών, μεγάλο κοιλουμπινι και μετά ακόμη πιο μεγαλο... θυμάσαι @mariasolomou_official ???? ωραίες αναμνήσεις και κοιτάζοντας τη φωτό σκέφτομαι ποτέ πέρασε ο καιρός??? #orfeasduck #pregnant #memories #love #myson #happymom», σχολίασε η Σύλβια Δεληκούρα κάτω από τη δική της φωτογραφία.

Δείτε και τις τρεις φωτογραφίες παρακάτωΑντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs