Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η Μπαρτσελόνα έβαλε στα €120 το εισιτήριο για τους οπαδούς της Μάντσεστερ στο Καμπ Νου


Με το ίδιο «νόμισμα» απάντησε η βρετανική ομάδα για να μειώσει το κόστος για τους οπαδούς της ...
Αναταραχή προκάλεσε στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η απόφαση της Μπαρτσελόνα να ορίσει στα 120 ευρώ το αντίτιμο του εισιτηρίου 




για τους Βρετανούς που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στην Ισπανία για τον αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των «8» στο Champions League τον Απρίλιο.

Η Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει 4.600 εισιτήρια για τον αγώνα τα οποία έχουν ήδη διατεθεί.

Η ομάδα από το Μάντσεστερ, όμως, δεν άφησε αβοήθητους τους οπαδούς της ανακοινώνοντας ότι και αυτή θα χρεώσει με 120 ευρώ το εισιτήριο για τους οπαδούς των μπλαουγκράνα προκειμένου από τα έσοδα να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων για τους δικούς της οπαδούς στα 85 ευρώ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» έχουν βρεθεί μπροστά σε τέτοιου είδους κατάσταση καθώς το ίδιο είχε συμβεί και στον αγώνα με τη Βαλένθια για τη φάση των ομίλων αλλά και στον πρώτο αγώνα με τη Σεβίλλη για τη φάση των 16 την περσινή σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 η UEFA ξεκίνησε έρευνα όταν η Άντερλεχτ χρέωσε 100 ευρώ το εισιτήριο για τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου με αρκετούς οπαδούς των Βαυαρών να μποϊκοτάρουν τελικά τον εν λόγω αγώνα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs