Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Δράμα: Έφτιαχνε σοκολάτα με χaσίς που καλλιεργούσε σε ντουλάπα


Ο 22χρονος συνελήφθη - Είχε φτάσει στο σημείο να παρασκευάζει ακόμη και... σοκολάτα εμποτισμένη με το χaσίς ...
Προχωρημένες γνώσεις για την καλλιέργεια και την επεξεργασία της κάννaβης είχε ένας 22χρονος Έλληνας, 




ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να παρασκευάζει ακόμη και... σοκολάτα εμποτισμένη με το χaσίς που παρήγαγε στο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας που είχε στήσει μέσα σε μια... νάιλον ντουλάπα στο σπίτι του στη Δράμα.

Δεν χρειάστηκε πολλή προσπάθεια από τον σκύλο ανιχνευτή της Δίωξης Νaρκωτικών, για να εντοπίσει τη νάιλον ντουλάπα με τον ειδικό εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια κάννaβης, στην οποία υπήρχαν ψηφιακό θερμόμετρο– υγρόμετρο, δυο λαμπτήρες και αυτοσχέδιο σύστημα εξαερισμού, ενώ υπήρχαν μέσα συσκευασίες με λίπασμα και φυτόχωμα και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Το εκπαιδευμένο τετράποδο ξετρύπωσε, ακόμη, δέκα συσκευασίες που περιείχαν την αυτοσχέδια σοκολάτα εμποτισμένη με κάννaβη συνολικού βάρους 207,2 γραμμαρίων, άλλες τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 10,8 γραμμαρίων και μια με μικροποσότητα κατεργασμένης κάννaβης, καθώς και αρκετούς σπόρους. Ο 22χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή νaρκωτικών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs