Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Πώς φτάσαμε στο μακελειό στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού


Το τεταμένο κλίμα το τελευταίο διάστημα στο ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως...
οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 μ.μ. το απόγευμα της Πέμπτης 
και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός κρατουμένου και τον σοβαρό τραυματισμό επτά αλλοδαπών κρατουμένων.

Με αυτοσχέδιο μαχαίρι φέρεται να χτυπήθηκε ο κρατούμενος ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο ψυχιατρείο μεταξύ Ρωσώφωνων και Αλβανών κρατουμένων, ενώ το θύμα φέρεται να είχε ελληνικό όνομα.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε η συμπλοκή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επτά τραυματίες.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα, λένε οι πληροφορίες, υπήρχε ένταση στο ψυχιατρείο, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε δημιουργηθεί ανάλογο περιστατικό το οποίο, ωστόσο, δεν έλαβε διαστάσεις.


Τι λέει το υπουργείο Δικαιοσύνης για την αιματηρή συμπλοκή

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο αναφέρει πως η συμπλοκή των κρατουμένων σημειώθηκε το απόγευμα, «με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Τραυματίστηκε επίσης ελαφρά ο αρχιφύλακας του καταστήματος».

Έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές ενώ το συμβάν ερευνάται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού χτυπήθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συμπλοκή συμμετείχε μεγάλος αριθμός κρατουμένων, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους αυτοσχέδια μαχαίρια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs