Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Για ανθρωποκτονία διώκεται ο Γερμανός σύντροφος της 22χρονης καλλονής


Νεκρή στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Ελβετία βρέθηκε μια Βρετανίδα, με τον Γερμανό σύντροφό της να ισχυρίζεται ...
ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από επικίνδυνο «σεξουαλικό παιχνίδι» που πήρε άσχημη τροπή.




Η 22χρονη Anna Florence Reed εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο μπάνιο του δωματίου που μοιραζόταν με τον φίλο της. Φτάνοντας στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, οι τραυματιοφορείς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.


Η νεαρή καλλονή με την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση βρισκόταν στο Λοκάρνο της Ελβετίας για ολιγοήμερες διακοπές με τον 29χρονο Γερμανό σύντροφό της, Marc Schatzle, όταν το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο ξαφνικά.

Προτού το άψυχο σώμα της βρεθεί στο πάτωμα του μπάνιου το πρωί της Τρίτης από το προσωπικό του ξενοδοχείου, ο σαματάς που ακουγόταν από το δωμάτιο του ζευγαριού μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα είχε προκαλέσει αναστάτωση στο κατάλυμα, με πολλούς πελάτες σε γειτονικά δωμάτια να παίρνουν τηλέφωνο στη ρεσεψιόν για να παραπονεθούν.

Καθώς όμως η φασαρία και οι φωνές σταμάτησαν να ακούγονται λίγη ώρα αργότερα, ο ρεσεψιονίστ αποφάσισε τελικά να μην ενοχλήσει το ζευγάρι.


Όταν ο 29χρονος Γερμανός κατέβηκε το ίδιο πρωί στις 6.30 στη ρεσεψιόν και έκανε λόγο για «έντονη αδιαθεσία» της φίλης του, ο πρωινός υπάλληλος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Ανοίγοντας την πόρτα του ξενοδοχείου, αντίκρισε την κοπέλα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της. Οι τραυματιοφορείς που κατέφθασαν λίγη ώρα αργότερα απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

Στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς, ο Marc Schatzle απέδωσε τον θάνατο της νεαρής σε «s3x game» που πήγε στραβά. Ο νεαρός άνδρας με την αντισυμβατική εμφάνιση και τα πολυάριθμα τατουάζ στο πρόσωπο συνελήφθη λίγο μετά την ανακάλυψη της σορού της κοπέλας.

Αφού οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, εκείνη τον ανέκρινε και κατόπιν ζήτησε την κράτησή του. Μερικές ώρες αργότερα ασκήθηκε δίωξη εις βάρος του για ανθρωποκτονία.

Ο 29χρονος Γερμανός, που φέρει στο πρόσωπό του τατουάζ με την λέξη «πολεμιστής» και έναν ανάποδο σταυρό, κρατείται σε φυλακή της πόλης Φαρέρα, εν αναμονή της δίκης του.


Παρόλο που τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται το σαββατοκύριακο, η πρώτη εξέταση της σορού δείχνει ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας προκλήθηκε από ασφυξία. Ωστόσο το σώμα της 22χρονης ήταν γεμάτο με μικρές αμυχές, κοψίματα και μώλωπες, που «αφηγούνται» μια διαφορετική ιστορία για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs