Παρασκευή, 5 Απριλίου 2019

Υπόθεση Τοπαλούδη: Κατασχέθηκαν πέντε κινητά για τον βιασμό και τη βιντεοσκόπηση


Πέντε κινητά τηλέφωνα βρήκαν και κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου στις έρευνες που ...
πραγματοποίησαν σε οικία για το βιασμό και τη βιντεοσκόπηση της Ελένης Τοπαλούδη.
Τα τρία από τα πέντε κινητά που κατασχέθηκαν ήταν εκτός λειτουργίας, σύμφωνα με το dimokratiki.gr. Αναμένεται να αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να γίνει ανάκτηση όλων των περιεχομένων και να διαπιστωθεί αν υπήρχε βίντεο το οποίο είχε σβηστεί.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία πταισματοδίκη στην οικία του 19χρονου στη Μάσαρη καθώς ήταν αυτός ο οποίος καταγγέλθηκε για την παράνομη βιντεοσκόπηση.

Ο 19χρονος μαζί με δύο φίλους του, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο από τον Αρχάγγελο Ρόδο βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα του βιασμού και της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και παράνομης βίας.

Σύμφωνα με τους ίδιους, είχαν γνωριστεί με την Ελένη σε μπαρ της Μεσαιωνικής Πόλης με την φοιτήτρια να δείχνει το ενδιαφέρον της για τον τότε 17χρονο της παρέας. Όπως ισχυρίστηκαν, ο 17χρονος και η φοιτήτρια φιλήθηκαν εντός του μπαρ, ενώ ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Στη συνέχεια κατέθεσαν πως πήγαν σε άλλο μαγαζί και λίγη ώρα αργότερα πήγαν η Ελένη με τη φίλη της και κάθισαν όλοι μαζί. Έπειτα πήγαν για φαγητό σε μία πιτσαρία και οι δύο κοπέλες τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν στα σπίτια τους, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό και να περπατήσει στην οικία της που ήταν κοντά, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στην οικία της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της Ελένης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ. Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του.

Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Ο ανήλικος θέλοντας να αστειευτεί, όπως ισχυρίστηκαν, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο πάνω από την πόρτα της τουαλέτας, όπου υπήρχε κενό και προσποιήθηκε, χωρίς να έχει επαφή, ότι τραβούσε βίντεο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο 21χρονος τότε φίλος του, του είπε να σταματήσει, ενώ η Ελένη του ζήτησε να το διαγράψει αμέσως. Διατείνονται ότι της έδωσε τότε το τηλέφωνό του για να το διαπιστώσει και η ίδια και ότι δεν είχε δοθεί συνέχεια.

Ο ανήλικος μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν είχε επαφή μαζί της και ότι είχε δεχθεί τηλέφωνο από την μητέρα του, που τον επέπληξε διότι είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ισχυρίζονται ότι η συνεύρεση με τη συναίνεσή της. Παράλληλα ο ανήλικος ισχυρίζεται ότι βρέθηκε με την Ελένη στη Μεσαιωνική Πόλη δύο με τρεις φορές και χαιρετήθηκαν, χωρίς να έχουν καμία άλλη επαφή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs