Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ινδονησία: Το πλήθος ζητωκραύγαζε σε δημόσιο μαστίγωμα γυναίκας που έκανε σeξ πριν το γάμο (pics)


Ένα βίντεο του βίαιου γεγονότος δείχνει τη γυναίκα που γονατίζει στο πάτωμα ντυμένη με λευκό πέπλο ενώ ...
ένας άνδρας με μάσκα την πλησιάζει, ντυμένος στα μαύρα για να εκτελέσει την ποινή.




Το συγκεντρωμένος πλήθος ζητωκραύγαζε καθώς παρακολουθούσε το δημόσιο μαστίγωμα μιας γυναίκας που τιμωρήθηκε γιατί έκανε σeξ εκτός γάμου. Αυτό δεν αποτελεί σκηνή από μία ταινία, ούτε πρόκειται για κάτι που συνέβη πολλές δεκαετίες στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μόλις ημέρες στην Ινδονησία.

Ένα βίντεο του βίαιου γεγονότος δείχνει τη γυναίκα που γονατίζει στο πάτωμα ντυμένη με λευκό πέπλο, ενώ ένας άνδρας με μάσκα την πλησιάζει, ντυμένος στα μαύρα για να εκτελέσει την ποινή.

Οι άνδρες που παρακολουθούν την «τιμωρία», στην πόλη Banda Aceh, στην επαρχία Aceh της Ινδονησίας, κρατούν τα κινητά τους για να την καταγράφουν, καθώς ο εκτελεστής της ποινής γνωστός ως «aogojo», χτυπά με ένα ζαχαροκάλαμο την πλάτη της γυναίκας.

Οι δημόσιες τιμωρίες όπως και η συγκεκριμένη, είναι κάτι σύνηθες στην Ινδονησία κι έτσι τιμωρούνται διάφορες «αμαρτίες» όπως ο τζόγος, το αλκοόλ, το ομoφυλοfιλικό σeξ και το σeξ πριν από το γάμο.

Νωρίτερα φέτος ένας ζευγάρι εφήβων μαστιγώθηκε στο Banda Aceh γιατί αγκαλιάστηκε δημόσια.

Το ακροατήριο συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει το μαστίγωμα και ζητωκραύγαζε καθώς το ζευγάρι κρίθηκε ένοχο γι' αυτό που θεωρείται «ηθικό έγκλημα» βάσει του νόμου.




Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs