Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

«Ελπίζω σε ένα θαύμα» λέει η μητέρα της Αλεξίας


Σταθερά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της μικρής που νοσηλεύεται σε καταστολή για έκτη μέρα ...
Η μικρή Αλεξία δίνει για έκτη μέρα τη μάχη της στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και η κατάστασή της παραμένει σταθερά κρίσιμη, 
διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή και τα επόμενα 24ωρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την πορεία της υγείας της σύμφωνα με τους γιατρούς. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι γονείς της μικρής Αλεξίας δέχονται καθημερινά τηλεφωνήματα από συγγενείς και φίλους. Η μητέρα συντετριμμένη, τους απαντά:

«Είναι σε κώμα, τη χαϊδεύω, τη φιλάω, την κοιτάζω. Τι να καταλάβει το παιδί, είναι σε κώμα. Προσεύχομαι κάθε μέρα στο Θεό ελπίζοντας σε ένα θαύμα»

Μια 60χρονη γυναίκα και ένα 15χρονο παιδάκι την επισκέφθηκαν χτες το πρωί και της άφησαν μια εικόνα από τη μεγαλόχαρη εικόνα της Τήνου και ένα λαδάκι.

Οι γονείς που δεν έχουν φύγει λεπτό από το πλευρό της μικρής Αλεξίας, στο άκουσμα της ποινής του 54χρονου ότι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, σάστισαν και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους. «Ντρέπομαι, δε με έχει πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Το παιδί μας δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τον υπαίτιο αυτής της κατάστασης τον αφήνουν ελεύθερο; Δε θα έπρεπε να είναι φυλακή για παραδειγματισμό; Παρακαλώ το Θεό να γίνει γρήγορα καλά η μικρή μου Αλεξία και να ακούσω καλά νέα από τους γιατρούς γιατί δε με νοιάζει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή» λέει ο πατέρας της 8χρονης .

Μάλιστα, ο πατέρας της 8χρονης σημείωσε ότι η απελευθέρωση του δράστη δίνει λάθος μήνυμα, καθώς κανείς δε θα φοβάται να πυροβολεί στον αέρα, αφού θα ξέρει ότι ακόμη κι αν τραυματίσει κάποιον αθώο , δε θα μπει φυλακή. Ο πατέρας κάνει λόγο για απαράδεκτη απόφαση της δικαιοσύνης .

«Στα καλά καθούμενα να έρθει η σφαίρα από το άλλο χωριό στο σπίτι μας; Δεν είναι δυνατόν. Δε μπορεί να το συλλάβει το μυαλό μου», είπε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο