Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Θρίλερ στην Κύπρο: Εντοπίστηκε και τρίτο τσιμεντομπλόκ στην Κόκκινη Λίμνη


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του serial killer στην Κύπρο, καθώς εντοπίστηκε και τρίτο τσιμεντομπλόκ στην «Κόκκινη Λίμνη».

Το τσιμεντομπλόκ...
, παρόμοιο με τα άλλα δύο που βρέθηκαν κατά τις προηγούμενες μέρες των ερευνών, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 17:00 στην «Κόκκινη Λίμνη» στο Μιτσερό, όπως αναφέρει ο «Πολίτης» Κύπρου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο τσιμεντομπλόκ βρέθηκε δεμένο ένα σχοινί. Το αντικείμενο εντόπισε δύτης, ο οποίος καταδύθηκε σήμερα στη λίμνη και καταβάλλεται προσπάθεια να ανασυρθεί.

Στο μεταξύ, έχουν αποκλειστεί σημεία στην αριστερή πλευρά της λίμνης και την ανατολική, η οποία περπατήθηκε από τους δύτες.

Σήμερα, λόγω καλής ορατότητας που φθάνει το ένα μέτρο, θα ερευνηθούν τα ψηλά μέρη του πυθμένα και θα μείνουν τα απότομα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε φορά που εισέρχεται στη λίμνη δύτης καταγράφονται σε CD όλες οι καταδύσεις που γίνονται.

Εξάλλου το σόναρ φεύγει απόψε αφού ολοκλήρωσε την αποστολή του και στις δύο λίμνες, την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και τη Λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο. Με τη βοήθεια του σόναρ είχαν εντοπιστεί οι δύο βαλίτσες με σορούς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs