Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Προσπάθησε να ταξιδέψει έχοντας κρυμμένα 34 πτηνά σε ρόλεϊ για τα μαλλιά


Ένας άντρας ηλικίας 39 ετών συνελήφθη στο αεροδρόμιο John F Kennedy της Νέας Υόρκης καθώς προσπάθησε να περάσει 34 ζωντανούς...
σπίνους που είχε κρύψει μέσα σε πλαστικά ρόλεϊ μαλλιών.

Σύμφωνα με το προσωπικό ασφαλείας του αεροδρομίου, ο άντρας σχεδίαζε να πουλήσει τα πουλιά σε διοργανωτές διαγωνισμού... κελαηδίσματος!




Οι τελωνειακοί υπάλληλοι βρήκαν τα 34 ζωντανά πτηνά μέσα στις μεταφερόμενες αποσκευές του Francis Gurahoo, στο αεροδρόμιο JFK από τη Τζορτζτάουν την Κυριακή.

Αντί να έχει τα πουλιά μέσα σε μίνι κλουβιά, ο λαθρέμπορος τα έκρυψε μέσα σε πλαστικά ρόλεϊ μαλλιών με διάφορα χρώματα.

Δυστυχώς για εκείνον, πιάστηκε από τους τελωνειακούς υπαλλήλους κατά τον έλεγχο των αποσκευών του.

Μετά από διεξοδική έρευνα, ο Gurahoo συνελήφθη για την κατηγορία παράνομης λαθρεμπορίας άγριων ζώων, ανέφερε το Associated Press.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο λαθρέμπορος σκόπευε να πουλήσει τα πουλιά για να κελαηδούν σε διαγωνισμούς για 3.000 δολάρια το καθένα. Εάν η συμφωνία ήταν επιτυχής, ο Gurahoo θα είχε κερδίσει περισσότερα από 100.000 δολάρια.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό όπου οι τελωνειακοί υπάλληλοι έπρεπε να ασχοληθούν με τους λαθρεμπόρους πουλιών στο αεροδρόμιο JFK.

Όπως φαίνεται οι σπίνοι χρησιμοποιούνται ευρέως σε διαγωνισμούς τραγουδιού στη Νέα Υόρκη, όπου τα στοιχήματα τοποθετούνται στα πτηνά με την καλύτερη φωνή! 

Έτσι μάλιστα πιάνουν υψηλές τιμές στη διεθνή αγορά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs