Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

5 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στο καλοκαίρι


Από το να παρακολουθήσεις το οσκαρικό «Bohemian Rhapsody» μέχρι το να δεις τη τρίτη σεζόν του Handmaid's Tale. ...
Όση γλυκιά νοσταλγία και να προσφέρουν οι καλοκαιρινές επαναλήψεις της τηλεόρασης, έχουν αρχίσει να κουράζουν. Ειδικά όταν προβάλλονται οι ίδιες σειρές τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια.




Πόσες φορές πια να δεις μια σειρά; Μετά τις 2-3 πρώτες φορές δεν έχει πλέον πλάκα. Ειδικά όταν το 2019 η τηλεόραση έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που μπορείς να παρακολουθήσεις όποια ταινία, σειρά ή παιδικό θες ανά πάσα στιγμή και όπου κι αν βρίσκεσαι. Ειδικά, μάλιστα, το καλοκαίρι που περνάς περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού.

Προκειμένου αυτό το καλοκαίρι να είναι ξεχωριστό και να μην περιλαμβάνει άλλες τηλεοπτικές επαναλήψεις, δημιουργήσαμε μια λίστα με 5 πράγματα που πρέπει να παρακολουθήσεις τους ωραιότερους τρεις μήνες του χρόνου στη Nova.


1. Να καλύψεις τα οσκαρικά σου κενά

Δεν φταις εσύ που έχεις κάποια κενά όσον αφορά τις ταινίες που πήραν Όσκαρ. Μπορεί να είχες έναν δύσκολο χειμώνα από υποχρεώσεις και να μην είχες χρόνο να δεις τις οσκαρικές ταινίες στο σινεμά. Ε και; Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να καλύψεις τα οσκαρικά σου κενά παρακολουθώντας το «Bohemian Rhapsody», χάρη στο οποίο ο Ρεμί Μάλεκ, ο οποίος υποδύθηκε τον Φρέντι Μέρκιουρι, πήρε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με το «A Star is Born», την ταινία που χάρισε στη Lady Gaga το Όσκαρ τραγουδιού.


2. Να ροκάρεις ενόψει των καλοκαιρινών συναυλιών

Όλοι ταυτιζόμαστε λίγο περισσότερο με τις ταινίες που αφορούν σταρ του αθλητισμού (ειδικά ποδοσφαίρου και μπάσκετ) και της μουσικής σε σχέση με τις άλλες. Ταυτιζόμαστε για όλοι έχουμε ασχοληθεί με κάποιο άθλημα και κάποιο μουσικό όργανο μικροί και έχουμε ονειρευτεί να παίζουμε μπάλα ή την μουσική μας μπροστά σε κόσμο. Αν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, τότε το NovaRock το νέο pop up κανάλι της Nova είναι το κανάλι σου. Άσε που αποτελεί το κατάλληλο intro για τις συναυλίες που γίνονται κάθε καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.


3. Να δεις το Chernobyl

Την μίνι σειρά που μιλάει για την μεγαλύτερη καταστροφή που έχει προκληθεί από άνθρωπο στη σύγχρονη ιστορία και η οποία κατάφερε μέσα σε λίγες εβδομάδες να μας κάνει να ξεχάσουμε το Game of Thrones και να αυξήσουμε κατά 40% τον τουρισμό του Pripyat, της περιοχής όπου βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το πυρηνικό εργοστάσιο του Chernobyl. Μην το χάσεις. Ολόκληρος ο κύκλος της σειράς “Chernobyl” σε ένα απολαυστικό Box Set από τις 28/6 αποκλειστικά στη Nova.


4. Να περάσεις χρόνο με τα μικρά σου ξαδέρφια

Ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος που προσφέρει το καλοκαίρι σε συνδυασμό με την παιδική ζώνη της Nova βοηθούν για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τα μικρά σου ξαδέρφια και γενικότερα με τα μικρά μέλη της οικογένειάς σου. Χρόνο στον οποίο θα διασκεδάσεις παρακολουθώντας τα Smallfoot, Sherlock Gnomes, Paddington 2 και τα νέα επεισόδια του Μικρού Νικόλα.


5. Να δεις τον νέο κύκλο του Handmaid's Tale

Η τρίτη σεζόν της σειράς που χτυπάει ένα παραπάνω από αξιοπρεπές, 8.5 στο imdb είναι ό,τι πρέπει για να αποτελέσει την αφορμή για το πρώτο binge watching του καλοκαιριού. Η επανάσταση των σκλάβων υπηρετριών του Γκίλιεντ μεθοδεύεται αργά και αθόρυβα εδώ και αρκετά επεισόδια. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει σε αυτή τη σεζόν, αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν θες να ρισκάρεις να την χάσεις.

Όλα τα παραπάνω και δεκάδες ακόμα οσκαρικές πρεμιέρες, σειρές, παιδικά και ταινίες μπορείς να τα απολαύσεις στη Nova. 

Ξέρουμε τι θα κάνεις φέτος το καλοκαίρι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs