Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Κατασκηνωτής στα Μάταλα πήγε σε συναυλία και του… «σήκωσαν» τη σκηνή


Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πράγματα που εκλάπησαν άξιζαν τουλάχιστον 1.500 ευρώ ...
Πιο… «ξινή» δεν θα μπορούσε να βγει η συναυλία που παρακολουθούσε το βράδυ του Σαββάτου στα Μάταλα ένας νεαρός κατασκηνωτής, 
ο οποίος είχε στήσει το αντίσκηνό του στο κάμπινγκ της φημισμένης τουριστικής περιοχής. Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε εμβρόντητος ότι δεν ήταν… στη θέση του!

Ο 21χρονος παραθεριστής πίστεψε αρχικά ότι είχε κάνει λάθος στο σημείο, όμως γρήγορα βεβαιώθηκε πως βρισκόταν στο σωστό εκείνος, όχι όμως και η… σκηνή την οποία είχαν «σηκώσει» άγνωστοι μαζί με ό,τι βρισκόταν μέσα κατά την διάρκεια της απουσίας του! Σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στην τοπική Αστυνομία η οποία ερευνά την κλοπή, τα πράγματα που εκλάπησαν άξιζαν τουλάχιστον 1.500 ευρώ.

Παραθεριστές έπεσαν θύματα κλοπής και στην ανατολική πλευρά της Ιεράπετρας, όπου άγνωστοι ξήλωσαν τα προστατευτικά κάγκελα από δυο ενοικιαζόμενα δωμάτια στην περιοχή Κουτσουνάρι, τη νύχτα του Σαββάτου. Οι δράστες παραβίασαν τα παράθυρα και άρπαξαν μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ό,τι πολύτιμο βρήκαν και έγιναν καπνός. Η Ασφάλεια Ιεράπετρας που διενεργεί προανάκριση και ερευνά για να ανακαλύψει τους δράστες της διπλής κλοπής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs