Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Σπάρτη: Είχε ένα κιλό χασίς κι είπε πως «βγήκε» από… ένα μόνο δενδρύλλιο! Οι αστυνομικοί ψάχνουν πάντως την κρυμμένη χασισοφυτεία


Το ενδεχόμενο να διατηρεί χασισοφυτεία σε καλά κρυμμένο μέρος ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για έναν 68χρονο που συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας σε ...
τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, καθώς οι ποσότητες κάνναβης που είχε στο σπίτι του δεν δικαιολογούνταν από το… μοναδικό χασισόδεντρο που βρέθηκε!




Κατά την διάρκεια της οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί βρήκαν στην αυλή της κατοικίας του ηλικιωμένου διάφορες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 69 γραμμαρίων, αλλά μόνο ένα δενδρύλλιο. Ο 68χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

*** Για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης είχε συλληφθεί στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 35χρονος, ωστόσο στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών διαπιστώθηκε ότι ήταν και χασισοκαλλιεργητής! Συγκεκριμένα, στην αυλή του σπιτιού του βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,55 μέχρι 1,15 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν και σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε δίωξη και για καλλιέργεια ναρκωτικών, εκτός από αυτήν για κατοχή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs