Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

Σκύλος καταφυγίου κόλλησε στο πόδι του κοριτσιού για να την «παρακαλέσει» να υιοθετηθεί. Ήταν απελπισμένος


Το σκυλάκι βαριόταν να είναι απλός θεατής και ήθελε να πάει με κάποια οικογένεια....
Τα αδέσποτα σκυλιά πρέπει να μπορούν να αντέξουν την επισφάλεια και την εχθρότητα της ζωής στο δρόμο. Πολλοί από αυτούς πρέπει να περάσουν ολόκληρη την ύπαρξή τους χωρίς σπίτι, αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν την τύχη να συναντήσουν οργανισμούς που μπορούν να τους δεχτούν και ακόμη και να τους δώσουν για υιοθεσία σε νέες οικογένειες.

Αν και μπορεί να σημαίνει ένα ελπιδοφόρο μέλλον, μόνο κάποιοι είναι τόσο τυχεροί. Υπάρχουν μερικά σκυλάκια που πρέπει να συμβιβαστούν με το να είναι απλοί θεατές και να μένουν στα κλουβιά τους, ενώ άλλα τα παίρνουν ευτυχισμένες οικογένειες.

Έτσι συνέβη σε ένα σκυλάκι που έγινε viral στο TikTok για τη συγκινητική του στάση όταν ένας αιτών έφτασε σε ένα καταφύγιο σκύλων στη Βραζιλία.



Σύμφωνα με πληροφορίες του Só Notícia Boa, πρόκειται για ένα γερμανικό ποιμενικό που κόλλησε στο πόδι μιας νεαρής γυναίκας που ήρθε να δει πιθανά σκυλάκι να υιοθετήσει. Ο σκύλος ήταν τόσο απελπισμένος που έμοιαζε να επικοινωνεί με το βλέμμα του και τις κινήσεις του που το μόνο που ήθελε ήταν να φύγει από εκείνο το μέρος.

Το κορίτσι απλώς κοίταζε ποια σκυλάκια μπορεί να της αρέσουν και ποιο ήταν το καλύτερο για να πάρει σπίτι. Ωστόσο, αυτός ο σκύλος είχε τόσο μεγάλη αγωνία να βγει από το μικρό του κλουβί που το μόνο που ήθελε ήταν να πάει μαζί της. Φαινόταν ότι στο βλέμμα του ‘παρακαλούσε’ να δραπετεύσει από εκείνο το μέρος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs