Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Αντιδράσεις στην Αλβανία για την ελληνική σημαία σε συγκέντρωση του Ράμα


«Εγώ δεν είμαι υπερήφανος με την ελληνική σημαία αλλά με την αλβανική που ήταν στο πλάι, ενώ η ελληνική σημαία ...
είναι η σημαία του έθνους εκείνων που αποτελούν τη μειονότητα και έχουν δικαίωμα να είναι υπερήφανοι για αυτήν», τόνισε ο Έντι Ράμα.
Ελληνικά μίλησε, έχοντας πίσω του την ελληνική σημαία, ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης όπου παρουσίασε τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Χρηστάκη Κίτσο, από το κόμμα MEGA. Η συγκεκριμένη κίνηση από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας προκάλεσε σειρά αρνητικών σχολίων στο Διαδίκτυο από Αλβανούς πολίτες, με τον κ. Ράμα να εξαναγκάζεται σε διευκρινίσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, καθώς ο Έντι Ράμα παρουσίαζε τον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Χρηστάκη Κίτσο, από το κόμμα MEGA σε αυτόν τον δήμο, πίσω από την πλάτη του υπήρχε η ελληνική σημαία.

«Στην προεκλογική εκστρατεία σε αλβανικές περιοχές ο Ράμα δείχνει περήφανος δίπλα στην ελληνική σημαία, αυτό είναι μια ντροπή για το έθνος μας», σχολιάστηκε, μεταξύ άλλων για τον Ράμα από Αλβανούς πολίτες, σύμφωνα με το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Απαντώντας στα σχόλια, ο Ράμα δήλωσε ότι είναι δικαίωμα της μειονότητας στην περιοχή να έχει την ελληνική σημαία.

«Εγώ δεν είμαι υπερήφανος με την ελληνική σημαία αλλά με την αλβανική που ήταν στο πλάι, ενώ η ελληνική σημαία είναι η σημαία του έθνους εκείνων που αποτελούν τη μειονότητα και έχουν δικαίωμα να είναι υπερήφανοι για αυτήν», τόνισε ο Έντι Ράμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs