Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Ηράκλειο: Τριγύριζε στα μπαρ με 14 «φιξάκια» με χασίς έτοιμα για πώληση


Ένας 45χρονος Έλληνας αναζητούσε αγοραστές για τα 14 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη που μετέφερε με ...
το αυτοκίνητό του το βράδυ του Σαββάτου




«Τσάρκα» στα μπαράκια του Ηρακλείου έκανε ανενόχλητος το βράδυ του Σαββάτου ένας 45χρονος Έλληνας, αναζητώντας αγοραστές για τα 14 «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη που μετέφερε με το αυτοκίνητό του! Ωστόσο, οι κινήσεις του φάνηκαν ύποπτες σε άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Μέσα στο όχημα, το οποίο τελικά κατασχέθηκε ως μέσο για την διάθεση ναρκωτικών, βρέθηκαν οι 14 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 10,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ο 45χρονος συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

*** Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 33χρονος στην Καλαμπάκα και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένοι κλώνοι κάνναβης βάρους 102,5 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Σε περιπολία αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών «έπεσε» ένας 33χρονος αλλοδαπός στα Ιωάννινα, που θεωρήθηκε ύποπτος και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα. Πάνω του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 91,7 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε και συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs