Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Βρώμικα παιχνίδια υποψηφίων Βουλευτών με την εκκλησία – Οργή στην Αρχιεπισκοπή


«Δώσε γραμμή στους πιστούς να στηρίξουν την δικιά μου, το είπε ο Ιερώνυμος. Θα σου φέρω σε μια ώρα ψηφοδέλτια”. ...
Με αυτά τα λόγια επιτήδειος που παλιότερα είχε διατελέσει συνοδός ασφαλείας στην Αρχιεπισκοπή προσπάθησε να εξαπατήσει δεκάδες Ιερείς 




προκειμένου να να μετατρέψει τους ναούς μεγάλης περιφέρειας της Αττικής σε εκλογικά κέντρα προκειμένου να στηρίξει συγκεκριμένη υποψήφια.

Ο συγκεκριμένος, που στο παρελθόν είχε εμπλακεί και σε πολύ μεγάλο σκάνδαλο με μεγάλα χρηματικά ποσά το οποίο και διερευνήθηκε από τη δικαιοσύνη, μετά από απουσία ετών από τα «χριστιανικά» δρώμενα, επανήλθε και ασκεί πιέσεις στο όνομα του Αρχιεπισκόπου για τη στήριξη συγκεκριμένων υποψηφίων Βουλευτών.

Αυτές οι απαράδεκτες πρακτικές έχουν φτάσει ήδη ψηλά στην ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος από όπου εκφράζεται η κατηγορηματική διάψευση οποιασδήποτε σχέσης με τον συγκεκριμένο επιτήδειο.

Εκτός όμως από την “Ιερή” οργή, πρόβλημα έχει δημιουργηθεί και στο επιτελείο του κόμματος που ανήκει η συγκεκριμένη υποψήφια, αφού καθημερινά υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες για αφισορύπανση και προκλητικές ενέργειες μαζικής διανομής προεκλογικού υλικού.

Όπως σημειώνουν, αν γνώριζαν εξ αρχής τη δράση της συγκεκριμένης κυρίας, δεν πρόκειται ποτέ να την είχαν συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs