Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Σeξ: Το λάθος των ανδρών που «κόβει» τον οργασμό στις γυναίκες


Οι άνδρες κάνουν διάφορα πράγματα στο κρεβάτι. Και μπορεί να νομίζουν ότι είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού που ...
λέγεται σeξ, αλλά μερικές φορές (λέμε τώρα) κάνουν λάθος.




Ξέρετε τι είναι εκείνο που, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι αδιαμφισβήτητα το χειρότερο πράγμα που κάνουν οι άνδρες κατά τη διάρκεια του σeξ; Εκείνο που συνήθως κάνει τις γυναίκες να “ξενερώνουν” και να πέφτει αυτομάτως η σeξουαλική τους διάθεση;

Σύμφωνα με έρευνα του 2017, που δημοσιεύθηκε στο αμερικανικό National Center for Biotechnology Information (NCBI), αυτό είναι όταν οι άντρες καυχιούνται υπερβολικά για τις ικανότητές τους στο σeξ, ειδικά κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής συνεύρεσης.

Η μελέτη έχει τίτλο “Do Women's Orgasms Function as a Masculinity Achievement for Men?”και έδειξε, ότι οι γυναίκες πιστεύουν πως οι άνδρες που καυχιούνται για τη σeξουαλική... ανδρεία τους, δεν είναι τόσο καλοί στο σeξ όσο θα (ήθελαν να) νομίζουν. Βασικά, από τις απαντήσεις στην έρευνα προκύπτει ότι αυτή η ανδρική συμπεριφορά, όχι μόνο δεν ερεθίζει την γυναίκα, αλλά έχει το αντίθετο αποτέλεσμα: την κάνει να χάσει την σeξουαλική της διάθεση.

Ακόμα και μετά την σeξουαλική πράξη, αν ο άντρας αρχίσει να καυχιέται για το “πόσο καλά το κάνει”, η γυναίκα ξενερώνει το ίδιο πολύ και αυτό σταδιακά θα φανεί στις επόμενες συνευρέσεις τους.

Το βασικό συμπέρασμα των ερευνητών είναι ότι με αυτήν τη συμπεριφορά ο άντρας δείχνει ότι η ικανοποίηση της γυναίκας στο σeξ (δηλαδή ο οργασμός της) αφορά μόνο εκείνον. Δηλαδή ότι όλα όσα γίνονται στο κρεβάτι είναι δικά του... κατορθώματα. Δεν καταλαβαίνουν έτσι πολλοί άντρες, ότι το θέμα “γυναικείος οργασμός” δεν αφορά εκείνους, αλλά την σύντροφό τους. Συμπεριφέρονται σeξιστικά ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουν και δεν το κάνουν επίτηδες.

Πολλοί άνδρες βασίζουν τον ανδρισμό τους στο “πόσο καλά το κάνουν” (σ.σ. το σeξ). Στην έρευνα συμμετείχαν 810 άνδρες που απάντησαν σε ερωτήσεις για τις συνήθειές τους στο σeξ και για το αν και πόσο καλύτερα αισθάνονται για τον εαυτό τους, αν η σύντροφός τους φτάσει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής τους επαφής.

Διαπιστώθηκε ότι εκείνοι οι άνδρες που ανησυχούν για τον ανδρισμό τους, συχνά αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους, αν η σύντροφός τους φτάσει σε οργασμό μαζί τους. Είναι μια υποσυνείδητη τόνωση του εγωισμού τους. Αλλά ενώ οι ίδιοι αισθάνονται καλύτερα, οι γυναίκες αισθάνονται χειρότερα, όταν τους βλέπουν να καυχιόνται για αυτό.
Πηγή: iatropedia

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs