Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Εξαφανίστηκε Φιλιππινέζα στην Κύπρο και λόγω του serial killer έχει δημιουργηθεί πανικός


Πανικός έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο λόγω της εξαφάνισης μιας ακόμα Φιλιππινέζας και αυτό λόγω της υπόθεση του...
serial killer Νίκου Μεταξά, που καταδικαστηκε σε 7 φορές ισόβια για 7 δολοφονίες αλλοδαπών γυναικών, στην πλειοψηφία τους από τις Φιλιππίνες.
Μάλιστα υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις για τους χειρισμούς της Αστυνομίας στην Κύπρο, αφού οι καταγγελίες για τις εξαφανίσεις των γυναικών δεν ελέγχθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα ο δολοφόνος Ορέστης να συνεχίσει απτόητος την αποτρόπαια πράξη του.

Αυτήν την φορά πάντως , έστω και αν η υπόθεση δεν μπορεί φυσικά να συνδεθεί με την υπόθεση του serila killer αφού η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 30 Ιουνίου, η κινητοποίηση είναι μεγάλη και η ανακοίνωση της Αστυνομίας καλεί όποιον ξέρει το παραμικρό για την τύχη της γυναίκας, που ονομάζεται Anna Lisa Jurado Santos να ειδοποιήσει τις αρχές.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας της Κύπρου

Η Αστυνομία αναζητεί την πιο κάτω εικονιζόμενη, η οποία ελλείπει από το χώρο διαμονής και εργασίας της στην Λεμεσό, από τις 7.00 το πρωί της περασμένης Κυριακής, 30 Ιουνίου, 2019, σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα χθες Δευτέρα, 1η Ιουλίου.

Η ελλείπουσα ονομάζεται Anna Lisa Jurado Santos, είναι ηλικίας 37 ετών και κατάγεται από τις Φιλιππίνες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Η Anna Luisa Jurado Santos που έχει εξαφανιστεί από τις 30 Ιουνίου

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs