Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Διάσημη ηθοποιός εξομολογείται: Ο γιος μου φοράει φορέματα - Η ίδια εξήγησε τι προσπαθεί να του μάθει


Στο πλευρό του 6χρονου γιου της ο οποίος υπάρχουν φορές που φοράει φορέματα για να πάει στο σχολείο στάθηκε η μητέρα του ...
Μέγκαν Φοξ.
Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Νόα γίνεται αντικείμενο κοροϊδίας από συμμαθητές του όταν εμφανίζεται στο σχολείο με φόρεμα «αλλά τον ίδιο δεν τον νοιάζει».

«Του αρέσει να σχεδιάζει, είναι πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει πολύ η μόδα και τα φορέματα τα οποία ορισμένες φορές χαίρεται να φοράει. Κι εγώ τον στέλνω σε ένα πολύ φιλελεύθερο σχολείο αλλά ακόμα και εκεί, στην Καλιφόρνια, υπάρχουν αγόρια που του λένε "τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα και ροζ χρώματα"» είπε η Μέγκαν Φοξ.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια συζήτηση που έκανε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα όταν ο Νόα πήγε στο σχολείο με φόρεμα:


«Γύρισε σπίτι και τον ρώτησα "πώς πήγε το σχολείο; Σου είπαν κάτι οι φίλοι σου;" και τότε αυτός μου απάντησε "υπήρχαν ορισμένα παιδιά που γέλασαν όταν εμφανίστηκα αλλά δεν με νοιάζει, μου αρέσουν πολύ τα φορέματα"».

Η ίδια εξήγησε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα είναι να του μάθει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή και να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του ανεξάρτητα με το τι του λένε οι άλλοι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs