Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Στοπ σε αλισβερίσι με κoκαΐνη στην Καβάλα


Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να πουλάει δύο συσκευασίες με κoκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου σε έναν 20χρονο και ...συνέλαβαν και τους δύο

Με μια οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκwτικών έβαλαν άδοξο τέλος στο αλισβερίσι κoκαΐνης που γινόταν μέρα- μεσημέρι μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων στην Καβάλα, το οποίο μάλιστα αποδείχθηκε ιδιαίτερα προσοδοφόρο για τον 28χρονο διακινητή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο να πουλάει δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίου σε έναν 20χρονο και συνέλαβαν και τους δύο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και άλλες δύο συσκευασίες με κoκαΐνη βάρους 1,8 γραμμαρίου, αλλά και 850 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στην κατοικία του 28χρονου κατασχέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 7,3 γραμμαρίων, μια συσκευασία με ακατέργαστη κάννaβη βάρους 2,4 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 500 ευρώ.

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία με για διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκwτικών κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν ο 28χρονος χρησιμοποιούσε τον 20χρονο ως «βαποράκι».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs