Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Μαθητής σε κρίση έστειλε στο νοσοκομείο τη δασκάλα του


«Το παιδί δεν φταίει σε καμία περίπτωση, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν την είχε» ...
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας όταν μαθητής, που χρήζει παράλληλης στήριξης, αλλά δεν την είχε, σε κατάσταση κρίσης χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.
Για το περιστατικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας Παναγιώτης Σαρρής, ο οποίος περιέγραψε πώς το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά. Υπήρξε αναστάτωση και η δασκάλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της, όπως ανέφερε. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί και η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της.

«Προφανώς το παιδί δεν φταίει σε καμία περίπτωση, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν την είχε» τόνισε ο κ. Σαρρής. «Εάν προσπαθήσουμε να αποδώσουμε ευθύνες, πιστεύω πως τις έχουν εκείνοι που δεν φρόντισαν να έχει φέτος το παιδί την παράλληλη στήριξη, που χρειαζόταν, και ανατέθηκε σε μία δασκάλα, που δεν ήταν δική της δουλειά, να στηρίξει και να έχει αυτό το παιδί μέσα στην τάξη της».

«Εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να έρθει η παράλληλη στήριξη να στηρίξει αυτό το παιδί, το παιδί δεν φταίει σε τίποτα» ήταν το μήνυμα της δασκάλας, όπως το μετέφερε ο κ. Σαρρής.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs