Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός – Πάτρα: Έφτασαν οι 100 Έλληνες από την Ιταλία


Τους ταξιδιώτες αναμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ώστε να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε ...
να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού 

Στο λιμάνι της Πάτρας έφτασε πριν από λίγη ώρα το πλοίο από την Ιταλία που μεταφέρει 100 περίπου Έλληνες. Νωρίτερα, το πλοίο αποβίβασε 107 άτομα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας best.gr, ους ταξιδιώτες αναμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Παναγιώτης Τσώνης, δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Όσον αφορά στην μεταφορά των επιβατών, όσοι δεν ταξιδεύουν με δικά τους μέσα μεταφοράς, θα επιβιβαστούν ανά 20 άτομα σε λεωφορεία της Πυροσβεστικής, που ήδη είναι στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες ασφαλείας που υπάρχουν.

Επίσης, για όσους θα αναχωρήσουν από την Πάτρα με αυτοκίνητα συγγενικών ή φιλικών τους προσώπων, που θα έχουν έλθει για να τους παραλάβουν, θα επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης του πλοίου σε κάθε όχημα.

Τέλος, όσον αφορά επιβάτες που ο τόπος κατοικίας τους είναι στην Πάτρα και δεν έχουν δικά τους μεταφορικά μέσα, έχει ληφθεί μέριμνα από τον ΟΛΠΑ να μεταφερθούν και αυτοί με λεωφορεία, αφού θα έχουν ληφθεί πρώτα όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δείτε τις δηλώσεις του περιφερειάρχη και του προέδρου του ΟΛΠΑ λίγο πριν την άφιξη του πλοίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs