Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Εμφύλιος στην Καστοριά: Κατηγορίες & βαριές εκφράσεις για το ποιος έφερε τον Κορονωϊο στην πόλη


Για κοινωνικό στιγματισμό των γουνεμπόρων στην Καστοριά λόγω της εξάπλωσης του ιού στο νομό μίλησε την Κυριακή ο ...
πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», Απόστολος Τσούκας. «Η Καστοριά έχει χωριστεί στη μέση, οι μισοί κατηγορούν τους γουνοποιούς ότι ευθύνονται για τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στον νομό. 




Μπορώ και επίσημα να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα γουνέμπορα που ήταν στο Μιλάνο, ούτε μέλος της οικογένειάς του», δήλωσε το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ANT1 ο κ. Απόστολος Τσούκας.

Επεσήμανε πως 300 γουνέμποροι είχαν επισκεφθεί την έκθεση του Μιλάνο στην Ιταλία τον προηγούμενο μήνα και δεν νόσησε κανένας ούτε και μέλος της οικογένειάς τους.

«Μας έχουν στιγματίσει. Μας κατηγόρησαν ότι είναι ντροπή μας που δεν πήγαμε στα νοσοκομεία. μετά την επιστροφή μας στην Καστοριά. Αυτό είναι λάθος. Μόλις επέστρεψα από το Μιλάνο πριν πάω στο σπίτι μου ακόμα επικοινώνησα με το νοσοκομείο για να λάβω προληπτικά μέτρα. Ωστόσο, μου απάντησαν ότι πρέπει πρώτα να νοσήσω και μετά να επισκεφθώ στο νοσοκομείο», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών «Ο Προφήτης Ηλίας», συνιστώντας ψυχραιμία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs