Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Βρετανία: Έφτυσε 47χρονη που αργότερα πέθανε από κορωνοϊό - Η αστυνομία ανακρίνει έναν ύποπτο, φορέα του ιού


H βρετανική αστυνομία ανέκρινε ύποπτο, φορέα κορωνοϊού, που φέρεται να έφτυσε υπάλληλο των ...
σιδηροδρόμων η οποία και τελικά πέθανε από τη νόσο COVID-19.




Η Μπέλι Μουτζίνγκα, ηλικίας 47 ετών, που εργαζόταν στα εκδοτήρια του σταθμού Βικτόρια, βρισκόταν σε αίθουσα του σιδηροδρομικού σταθμού το Μάρτιο, όταν ένας άνδρας, που υποστήριζε ότι νοσούσε από τον κορωνοϊό, έφτυσε την ίδια και μια συνάδελφό της κι έβηξε στο πρόσωπό τους, ανέφερε η συνδικαλιστική ένωσή της την περασμένη Τρίτη.

Και οι δύο γυναίκες αρρώστησαν σε διάστημα λίγων ημερών μετά το περιστατικό με τη 47χρονη, η οποία αντιμετώπιζε υποκείμενα πνευμονολογικά προβλήματα, να μεταφέρεται λίγο μετά στο νοσοκομείο και να διασωληνώνεται. Πέθανε την 15η Απριλίου, 14 ημέρες μετά την επίθεση στη Βικτόρια, από επιπλοκές που σχετίζονται με τον κορωνοϊό. Η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων από τον νέο κορωνοϊό στην Ευρώπη, με τον αριθμό να ξεπερνά τους 34.000.


Ταυτοποιήθηκε ο 57χρονος που φέρεται να μετέδωσε τον κορωνοϊό

Η βρετανική αστυνομία συγκοινωνιών γνωστοποίησε ότι ταυτοποιήθηκε ένας 57χρονος άνδρας σε σχέση με το περιστατικό. «Ανακρίθηκε, με προσοχή, σήμερα (Κυριακή 17 Μαϊου) σε αστυνομικό τμήμα του Λονδίνου» είπε μια εκπρόσωπος Τύπου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs