Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Ο πρώην NBAer που έπιασε το λόττο με απίστευτο τρόπο - Πως εμπλέκεται ένας αστεγος


Ο παλαίμαχος άσος του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας, κέρδισε αρκετά εκατομμύρια στην καριέρα του αλλά ...
τα 300.000 δολάρια που κέρδισε στο λόττο των ΗΠΑ θα τα θυμάται για αρκετό καιρό.




Ο πρώην NBAer ήταν στο δρόμο με μόλις 10 δολάρια στη τσέπη και με το λαμπάκι της βενζίνης αναμμένο. Σταμάτησε σε ένα βενζινάδικο που απέχει δέκα λεπτά από το πρατήρειο που πηγαίνει συνήθως και φουλάρει και ρίχνει και ένα δελτίο για να δοκιμάσει την τύχη του.

Μπαίνοντας στο βενζινάδικο ένας άστεγος του ζητάει λεφτά για να αγοράσει κάτι να φάει. Του εξήγησε ότι έχει μόνο δέκα δολάρια και θα τα βάλει βενζίνη για να φτάσει στο επόμενο βενζινάδικο. Του ανέφερε ότι βιάζεται γιατί πρέπει να προλάβει κ τη κλήρωση του λόττο, γιατί οι μηχανές έκλειναν σε 15 λεπτά.

Τότε ο Αρίνας του είπε θα σου δώσω τα 5 δολάρια και όπου με φτάσει η βενζίνη. Ο άστεγος αν και τα είχε ανάγκη, αρνήθηκε και του είπε ότι είναι σίγουρος ότι θα κερδίσει, απλά μην το ξεχάσει και τον βρει να του δώσει 20 δολάρια.



Ο Αρίνας έβαλε την βενζίνη και έτρεχε για να προλάβει το βενζινάδικο, αλλά άργησε για 4 λεπτά και είχε κλείσει. Δεν έριξε το δελτίο και γύρισε σπίτι. 

Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησε είδε αναπάντητες κλήσεις από τον φίλο του με το βενζινάδικο, και όταν τον κάλεσε τον περίμενε μια έκπληξη. Ο βενζινάς έριξε το δελτίο του Αρίνας, καθώς κάθε εβδομάδα έβαζε τα ίδια νούμερα. Και το δέλτίο κέρδιζε 300.000 δολάρια.

Φυσικα΄ο NBAer έδωσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον βενζινοπώλη, αλλά βρήκε και τον άστεγο και του έδωσε χρήματα που θα τον βοηθήσουν να ορθοποδήσει.

Για την ασφάλεια του πρώην πλέον αστέγου δεν αναφέρεται το όνομά του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs