Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Τραμπ πρότεινε στην πρώην εκπρόσωπο τύπου του να κάνει σeξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν - «Θα γίνεις ηρωίδα»


Σε μια αποκάλυψη που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ο Ντόναλντ Τραμπ, έστω και ...
υπο τη μορφή αστείου, προχώρησε η πρώην εκπρόσωπος τύπου του προέδρου των ΗΠΑ, Σάρα Σάντερς.
Όπως γράφει στο βίβλιο της με τίτλο Faith, Freedom and the Fight of Our Lives Inside the Trump White House, ο Τραμπ της ζήτησε, στο περιθώριο συνάντησής του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στη Σιγκαπούρη τον Ιούνιο του 2018, να κάνει σeξ με τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας!

Η προτροπή Τραμπ, όπως γράφει η Σάντερς, έγινε μετά την συνάντηση των δύο ηγετών κατα τη διάρκεια της οποίας ο Κιμ Γιονγκ Ουν της έκλεισε το μάτι.

Σύμφωνα με την Σάντερς οι δύο ηγέτες μιλούσαν για το ποδόσφαιρο γυναικών «όταν σήκωσα το βλέμμα μου και είδα ότι ο Κιμ με κοίταζε επίμονα. Οι ματιές μας διασταυρώθηκξαν και ο Κιμ φάνηκε να μου κλείνει το μάτι. Έπαθα σοκ. Κατέβασα αμέσως το βλέμμα μου και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις».

Όταν στη συνέχεια βρέθηκε στην λιμουζίνα του προέδρου των ΗΠΑ μαζί με τον τότε σύμβουλό του Τζον Κέλι και περιέγραψε τι συνέβη η αντίδραση του Τραμπ ήταν: «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε. Το έκανε. Στα αλήθεια στην έπεσε».

Η πιστη Χριστιανή Σάντερς αντέδρασε τότε, όπως γράφει στο βιβλίο, και είπε «κύριε πρόεδρ παρακαλώ σταματήστε» με τον Τραμπ να συνεχίζει απτόητος προτείνοντας της να κάνει σeξ με τον Βορειοκορεάτη πρόεδρο.

«Τότε Σάρα μου είμαστε οκ. Θα πας στην Βόρεια Κορέα και θα ξαπλώσεις με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για την ομάδα. Ο σύζυγός και τα παιδιά σου θα σου λείψουν αλλά θα γίνεις ηρωίδα για την χώρα σου» είπε ο Τραμπ συμπληρώντας την πρότασή του με «ηχηρά γέλια».

Όπως, πάντως, σημειώνει ο Guardian, το βιβλίο της Σάντερς αποτελεί έναν ύμνο προς τον Τραμπ τον οποίο εξακολουθεί να στηρίζει φανατικά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs