Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Θέλεις να σπουδάσεις κάτι διαφορετικό; Ασκαρδαμυκτί Campus – Σχολή Τεχνικών Επαγγελμάτων & Εφαρμοσμένων Τεχνών - Τελευταίο Δεκαήμερο Εγγραφών!


Μία σύγχρονη πολυτεχνική κοινότητα που επιδιώκει να καταρρίψει το όριο μεταξύ καλλιτεχνών, βιομηχανικών σχεδιαστών και... τεχνιτών δημιουργώντας μια νέα μορφή «σύγχρονου τεχνίτη»

 

6 χρόνια μετά την ίδρυση του, το ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ γυρίζει σελίδα και μετοικεί σε ένα εργοστάσιο 1500m2, το ιστορικό κλωστοϋφαντουργείο Λέκκα Στην οδό Αβέρωφ 30 Ν. Ιωνία (150μ από σταθμό ΗΣΑΠ Περισσός)

Ο χώρος ανακαινίστηκε και διαμορφώθηκε από την αρχιτεκτονική μας ομάδα έτσι ώστε να επιτρέπει τη ροή και την ανταλλαγή μεταξύ ανθρώπων και τεχνών. Ανοιχτοί χώροι εργασίας εναλλάσσονται με διάφανες αίθουσες διδασκαλίας ώστε η δημιουργικότητα του κάθε ενός, να επηρεάζει και να αγγίζει τον διπλανό του σε μια αέναη αλυσιδωτή αντίδραση χωρίς όρια. Ένα σύγχρονο Bauhaus που επιδιώκει να καταρρίψει εκ νέου το όριο μεταξύ καλλιτεχνών, βιομηχανικών σχεδιαστών και τεχνιτών δημιουργώντας μια νέα μορφή «σύγχρονου τεχνίτη».


Οραματιστήκαμε μια πολυτεχνική κοινότητα μέσα στην οποία ο σπουδαστής εκτός από την εκπαίδευση του θα λαμβάνει ερεθίσματα αλλά και καθολική υποστήριξη στην νέα καριέρα που ξεκινάει, με επαγγελματική συμβουλευτική, επαφή με key players της αγοράς, πρακτική άσκηση, ομάδα συνεργατών όπως φωτογράφοι, γραφίστες και web developers που θα βοηθήσουν τον απόφοιτο στα νέα του επαγγελματικά βήματα, δημιουργώντας ένα δίκτυο μέσα στο οποίο η εκπαιδευτική διαδικασία με την επαγγελματική αποκατάσταση έρχεται πιο κοντά από ποτέ. Παράλληλα ενισχύουμε την εξωστρέφεια των τεχνικών επαγγελμάτων και του ελληνικού ταλέντου προς το εξωτερικό, συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις και ανοίγοντας συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια και τεχνικές σχολές.

Τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών μας προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε προγράμματα σπουδών επαγγελματικής κατάρτισης και σε αυτοτελή εργαστήρια εκμάθησης εξειδικευμένων τεχνικών καθώς και ανάμεσα σε full time και part time φοίτηση, ώστε ακόμα και εργαζόμενοι νέοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο χρόνο που μπορούν οι ίδιοι να αφιερώσουν στη σχολή.

Το επόμενο κεφάλαιο το ξεκινάμε μαζί σας και πάμε να γίνουμε μέρος μιας μικρής επανάστασης!

Προγράμματα Σπουδών Επαγγελματικής Κατάρτισης

- Τεχνολογία Υποδήματος – Σχέδιο & Κατασκευή Υποδημάτων

- Τεχνολογία Ενδύματος – Πατρόν, Ραπτική, Σχέδιο Μόδας

- Τεχνολογία Τσαντοποιίας & Αξεσουάρ – Σχέδιο & Κατασκευή Δερμάτινης Τσάντας & Αξεσουάρ

- Τεχνολογία Ξύλινου Επίπλου – Σχέδιο & Κατασκευή

- Τεχνολογία Οργανοποιίας – Κατασκευή Μουσικών Εγχόρδων

- Κεραμική Τεχνολογία – Πηλοπλαστική, Τροχός, Καλούπια


Αυτοτελή Εργαστήρια Εξειδικευμένων Τεχνικών

- Υποδηματοποιίας

- Ραπτικής

- Δερματοτεχνίας

- Textile Arts: Υφαντική, Σχέδιο Υφάσματος

- Μεταξοτυπίας

- Βιβλιοδεσίας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΔΒΜ

Το Ασκαρδαμυκτί είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 - Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης Πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης και τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού και χορηγεί πιστοποιητικό παρακολούθησης προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης. 


Αρθ. Αδείας 2100356 Κ.Δ.Β.Μ.1

Τα μαθήματα ξεκινούν 12 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές συνεχίζονται!

* Για την ασφάλεια όλων μας τα τμήματα διατηρούνται ολιγομελή και τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας. Ως εκ τούτου οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή για την παρακολούθηση σε τμήμα.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Δέσποινα Μαλλή

ΑΣΚΑΡΔΑΜΥΚΤΙ ΚΔΒΜ

Αβέρωφ 30 Νέα Ιωνία (150μ από σταθμό ΗΣΑΠ Περισσός)

210 88 19 784 – 6953 088 538

info@askardamykti.com

www.askardamykti.com














Διαβάστε το μανιφέστο ασκαρδαμυκτί εδώ 
https://www.askardamykti.com/manifest

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs