Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Υπόθεση Λιγνάδη: Τραγουδιστής ζήτησε να καταθέσει για την υπόθεση


Δεν συγκαταλέγεται στα φερόμενα ως θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει ...
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Λιγνάδη, με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή. Στη δικογραφία, σύμφωνα με το OPEN TV, περιλαμβάνεται κατάθεση που έδωσε ηθοποιός - τραγουδιστής.

 

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος δεν συγκαταλέγεται στα φερόμενα ως θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη, φαίνεται να ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει και αναφέρθηκε - σύμφωνα με το OPEN TV - στο προφίλ και την προσωπικότητα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο μεταξύ, δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, να διαβιβαστεί η δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ηθοποιού, την προανάκριση της οποίας χειρίζεται η Αστυνομία. Πρόκειται για πρόσωπο που φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες τηλεοπτικές παραγωγές και καταγγέλλεται από 37χρονο μάγειρα.

ύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως γνωρίζει τον σκηνοθέτη και γι’ αυτό το λόγο ξέρει στοιχεία για την προσωπικότητα του κατηγορούμενου. Ο τραγουδιστής εξετάστηκε ως μάρτυρας και φέρεται να σκιαγράφησε το προφίλ και την έκνομη δράση που αποδίδεται στον κατηγορούμενο, Δημήτρη Λιγνάδη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs