Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Επίθεση με βιτριόλι: «Σπάει» τη σιωπή της η Ιωάννα Παλιοσπύρου


Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από 35χρονη ιδιωτική υπάλληλο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μπορεί ...και στέκεται ξανά στα πόδια της, έτοιμη να συνεχίσει τη ζωή της.

 

Έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, πόνο και ανεξάντλητη εσωτερική δύναμη, η Ιωάννα σπάει τη σιωπή της και μιλά για πρώτη φορά, παραχωρώντας συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Παρασκευή.

“Μέχρι τη σύλληψη ζούσα με τον φόβο ότι θα με βρει και θα με σκοτώσει” εξομολογείται, αναφερόμενη στην 35χρονη κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 20ης Μαΐου 2020 και ενώ η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήγαινε στη δουλειά της, δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από γυναίκα που είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά της.

Το απόγευμα της 11ης Ιουνίου, η προσαγωγή της 35χρονης ιδιωτικής υπαλλήλου μετατρέπεται σε σύλληψη. Έπειτα, οδηγείται στον εισαγγελέα, ο οποίος της ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απείθεια.

Τα αίτια που την οδήγησαν στο φρικτό αυτό έγκλημα, σύμφωνα με τη δικογραφία, ήταν ερωτική αντιζηλεία και εμμονή απέναντι στην όμορφη Ιωάννα.

Πηγή Photo: Ok! Magazine Greece

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs