Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Έμιλι Ρατακόφσκι: Ποζάρει ολόγυμνη λίγο πριν γεννήσει - Η ηθοποιός και μοντέλο βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της


Διανύοντας τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της η Έμιλι Ρατακόφσκι μοιράζεται συχνά τις πρόσφατες αλλαγές... στο σώμα της με τους περισσότερους από 27 εκατομμύρια φίλους της στο Instagram. Δεν είναι η πρώτη φορά που η 29χρονη ηθοποιός και μοντέλο γιορτάζει με γυμνές φωτογραφίες της αυτό που η ίδια αποκαλεί... γιορτή της γονιμότητας.

 

Από τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του πρώτου παιδιού της με τον ηθοποιό και παραγωγό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, η ίδια δεν δίστασε να επιδείξει δημοσίως στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη φουσκωμένη κοιλιά της σε πλήθος προσωπικών φωτογραφιών και βίντεο. Πότε με φορέματα και αθλητικά ρούχα και άλλοτε με μαγιό ή μπικίνι, δημοσιοποίησε τα στάδια της εγκυμοσύνης και εκμυστηρεύτηκε τις συναισθηματικές της αντιδράσεις εν αναμονή του χαρμόσυνου γεγονότος. Αυτή τη φορά η Εμιλί πόζαρε ολόγυμνη δείχνοντας στο κοινό πως δεν φοβάται τις όμορφες αλλαγές στο σώμα της.

Δείτε την τελευταία ανάρτησή της:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs