Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Ήθελε να προσλάβει 3 εργάτες, αλλά καταλάθος βρέθηκε στα κινητά τους γυμνή


Η 52χρονη Roseanne Dodge ήθελε να κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της, και χρειαζόταν εργάτες. Η Roseanne προσπάθησε... να εξοικονομήσει χρόνο και να πάρει μια τελική τιμή από τους 3 εργάτες που ήθελε να προσλάβει και φωτογράφησε τα σημεία, μέσα στο σπίτι, που ήθελαν εργασίες.Όμως όταν γινόταν η συνεννόηση, πρώτον ήταν γυμνή και δεύτερον δεν υπολόγισε ότι ο καθρέπτης έχει την ιδιότητα να αντικατοπτρίζει ότί στέκεται απέναντί του.

Έτσι η άτυχη γυναίκα μαζί με τις φωτογραφίες που ήθελαν σοβάτισμα, έστειλε καταλάθος και μια που στέκεται απέναντι από τον καθρέπτη εντελώς γυμνή.


Όπως η ίδια δηλώνει στη Daily Mail, η ντροπή που αισθάνθηκε όταν ένας εργάτης της ζήτησε το λόγο, θιγμένος, για το απρεπές υλικό που έλαβε, δεν περιγράφεται.


Αρνήθηκε να πάρει τη δουλειά, κάνοντας την να αισθανθεί φθηνή. Ο δεύτερος παραλήπτης δεν απάντησε ποτέ, ενώ ο τρίτος παραλήπτης, δεν ήξερε να διαχειριστεί τα social media και ζήτησε από μία γυναίκα να τον βοηθήσει, και η οποία κατάλαβε ότι έγινε καταλάθος και προσπάθησε να την καθυσηχάσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs