Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Οι πιο κουλοί γάμοι: Ανθρωποι που δεν παντρεύτηκαν ανθρώπους - Φαντάσματα, δέντρα, κούκλες και άλλα


Το τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας μας για τη προσωπική του ζωή είναι άβυσσος. Το τι μπορεί να διαβάσει κανείς στο... ίντερνετ, είναι πραγματικά απρόβλεπτο. Σας φαίνεται περίεργο δηλαδή κάποιος να πιστεύει πως είναι σε σχέση με ένα φάντασμα ή να παντρευτεί ένα δέντρο; Ναι ε;



Διαβάστε παρακάτω...


Κούκλα του σeξ

Ο Bodybuilder Yuri Tolochko συχνά κατηγορείται ότι είναι το λιγότερο εκκεντρικός, επειδή κοιμάται με s3x dolls καθημερινά. Ο ίδιος μοιράζεται τον τρόπο ζωής του με τους 107.000 ακολούθους του στο Instagram.


Έγινε για πρώτη φορά διάσημος αφού παντρεύτηκε τη Margo σε μια τελετή τον Δεκέμβριο του 2019. Δεκάδες προσκεκλημένοι παρευρέθηκαν ενώ το βίντεο έδειχνε τον Yuri, από το Καζακστάν, να φορά ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Margo πριν της δώσει ένα φιλί. Πέρυσι όμως την... χώρισε και αγόρασε νέες κούκλες.


Ολόγραμμα

Ο Ιάπωνας Akihiko Kondo είναι παντρεμένος εδώ και τέσσερα χρόνια… με ένα ολόγραμμα ενός φανταστικού χαρακτήρα.


Αλλά τον περασμένο μήνα σας είπαμε πώς ο παράξενος γάμος περνούσε κρίση αφού μια ενημέρωση λογισμικού εμπόδισε τη γυναίκα του να μιλήσει! Ο ίδιος... παντρεύτηκε το ολόγραμμα της Hatsune Miku, μιας ποπ τραγουδίστριας που δημιουργήθηκε από υπολογιστή, το 2018 μπροστά σε 40 καλεσμένους σε μια τελετή £13.500.


Δέντρο

Η Kate Cunningham παντρεύτηκε ένα δέντρο σε μια τρελή τελετή το 2019! H 37χρονη πρώην βοηθός καθηγητή επισκέπτεται το δέντρο στο πάρκο Rimrose Valley Country Park στο Sefton, στο Merseyside, τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα. Η Kate, η οποία έχει ένα πραγματικό αγόρι που αποδέχεται τον γάμο της, είπε: «Οι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν ερωτήσεις και δεν είναι σίγουροι για τα κίνητρά μου. Με ρωτάνε: «Το να παντρευτείς άλλαξε τη ζωή σου προς το καλύτερο;» Ναι, έχει αλλάξει!


Φάντασμα

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στη ζωή της Kathleen Roberts – η οποία πιστεύει ότι είναι η μετενσάρκωση της Marilyn Monroe.


Αλλά ίσως ακόμα πιο τρελό είναι ότι ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένη με το φάντασμα του Michael Jackson – ο οποίος όπως λέει, τη χρησιμοποιεί για να ζήσει μερικές ακόμη εμπειρίες, όπως να χορεύει ή να τρώει μπισκότα!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs