Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Παρουσιάστρια CNN Turk: Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα -Εμπάργκο στα στρατικοποιημένα νησιά


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από την Τουρκία, αφού μετά τις παραβιάσεις και τις υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου..., τις απαιτήσεις για αποστρατικοποίηση των νησιών της Ελλάδας, τώρα καλούν σε τουριστικό εμπάργκο.Το CNN Turk καλεί τους Τούρκους πολίτες να μην επισκεφθούν για διακοπές κανένα από τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται στη λίστα της Τουρκίας. Ενδεικτικό της πίεσης και της απομόνωσης που αισθάνεται η Αγκυρα, μετά και τις σαφείς δηλώσεις υποστήριξης στην Ελλάδα από ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία και ΕΕ, επιχειρούν να πλήξουν τη χώρα μέσω του τουρισμού.

Η παρουσιάστρια έκανε έκκληση στους Τούρκους να μην πάνε διακοπές στην Ελλάδα

Η παρουσιάστρια καλεί τους Τούρκους πολίτες να μην πάνε στα ελληνικά νησιά τα οποία έχουν στρατικοποιήσει οι Ελληνες.

Η Χαντέ Φιράτ παρουσίασε ακόμα και χάρτη στο CNN Turk με τα νησιά, στα οποία θα πρέπει να κάνουν τουριστικό εμπάργκο οι Τούρκοι πολίτες. Μάλιστα εκτός από τα ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος έδειξε και τις αμερικανικές βάσεις που υπάρχουν στην Ελλάδα, από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη.

Η παρουσιάστρια έδειχνε τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα και είπε «Ανώτατος αξιωματούχος μου είπε πως οι επενδύσεις των ΗΠΑ σε αυτά τα σημεία είναι τεράστιες. Επίσης η Αγκυρα με τίποτα δεν πιστεύει πως αυτό συμβαίνει για τη Ρωσία. Η Ελλάδα πήρε αέρα και υψώνει τείχος και αυτό ενισχύει αυτό το γεγονός. Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν στην Ελλάδα όλα τα κεφάλαια και τις δυνάμεις τους».

Το βίντεο με την παρουσιάστρια του CNN Turk που ζητάει εμπάργκο στα ελληνικά νησιά

Στη συνέχεια έδειξε χάρτη με τα ελληνικά νησιά στα οποία η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία και είπε «Αγαπημένοι τηλεθεατές, πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας. Επισκέπτεστε αυτά τα νησιά. Κοιτάξτε, αυτά τα στρατικοποίησαν και ασχολούνται με την Τουρκία. Εστω για φέτος, τα χρήματά σας να τα ξοδέψετε στην Τουρκία. Φέτος μην ξοδέψετε τα χρήματά σας στους Ελληνες. Κάνουμε έκκληση»


Η παρουσιάστρια που μίλησε με τον Ερντογάν στο πραξικόπημα

Υπενθυμίζεται πως η Χαντέ Φιράτ είναι παρουσιάστρια, η οποία τη νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ταγίπ Ερντογάν σε ζωντανή σύνδεση.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/kosmos/paroysiastria-cnn-turk-min-pate-diakopes-stin-ellada">Παρουσιάστρια CNN Turk: Μην πάτε διακοπές στην Ελλάδα -Εμπάργκο στα στρατικοποιημένα νησιά [βίντεο] - iefimerida.gr</a></p>

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs