Την Κυριακή συνεδριάζει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο του κλάδου για το μέλλον των κινητοποιήσεων
Συγκεντρωμένοι παραμένουν έως αυτή την ώρα οιαγρότες του νομού Ημαθίας στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία όπου έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους.
Το Σάββατο στις ....12 το μεσημέρι θα γίνει γενική συνέλευση των αγροτών της Θεσσαλίας, στη διάρκεια της οποίας και θα αποφασιστεί η μορφή κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν.
Επίσης την Κυριακή θα συνεδριάσει το Πανελλαδικό Συντονιστικό Όργανο του κλάδου στον Πλαταμώνα Πιερίας, προκειμένου να αποφασίσει το μέλλον των κινητοποιήσεων.
Σε στάση αναμονής βρίσκονται και οι αγρότες και στις άλλες περιοχές της Β. Ελλάδας, περιμένοντας την απόφαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου.
Πηγή: voria.gr
