Μπορεί η χθεσινή διαδικασία στη Βουλή να πλήγωσε, όπως και να το κάνει κανείς, γενικότερα το θεσμό, καθώς η ένταση, όσο περνούσαν οι ώρες κι ενόψει της ψηφοφορίας γινόταν ακόμη μεγαλύτερη και οι πολιτικές μονομαχίες ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια του πολιτικού πολιτισμού, όμως ο Πρόεδρός της φρόντισε ....σήμερα να αποκλιμακώσει αυτή την κατάσταση δράττοντας την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και προβαίνοντας σε μία χειρονομία που μάλλον θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προφανώς για να αμβλύνει τις χθεσινές εντυπώσεις από την σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τη λίστα Λαγκάρντ, έκοψε σήμερα την πίτα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και για δώρο τους χάρισε ένα στικάκι αφήνοντας άφωνους τους πάντες!
Το στικάκι έχει το λογότυπο της Βουλής, βρίσκεται μαζί με στυλό σε ειδικό ντοσιέ και όπως εννοείται δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενοχοποιητικό στοιχείο. Το… δώρο σχολιάστηκε ενδελεχώς από τους παρισταμένους που έκαναν τους σχετικούς συνειρμούς, ενώ υπερτυχερός της πρωτοχρονιάτικης πίτας στάθηκε ένας νέος δημοσιογράφος ο οποίος κέρδισε ένα tablet, μάρκας Samsung.
