Ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί εάν προκύπτουν ευθύνες της διοίκησης του δήμου στην καθυστέρηση είσπραξης της οφειλής
Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Ευάγγελος Mαδεμλής, αναφορικά με.... το θέμα των οφειλών τουMaison Crystal στον δήμο Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί εάν προκύπτουν ευθύνες της διοίκησης του δήμου στην καθυστέρηση είσπραξης της οφειλής και συγκεκριμένα εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία.
Να σημειωθεί πως η παρέμβαση της εισαγγελίας έγινε μετά την καταγγελία του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής της παράταξης, Χρήστου Μάτη, ο οποίος τονίζει πως η εν λόγω επιχείρηση οφείλει στον δήμο Θεσσαλονίκης 456.000 ευρώ. (δείτε εδώτο σχετικό δημοσίευμα).
Πηγή: voria.gr
