Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Αθώα τα δύο παιδιά που κατηγορούνταν για εισαγωγή κάνναβης σε σχολείο

Τέλος η ταλαιπωρία για τους δύο ανήλικες, στους οποίους είχε ασκηθεί ποινική δίωξη με την παραγγελία κύριας ανάκρισης, με την κατηγορία ότι είχαν εισάγει από κοινού σε χώρο που γειτνιάζει με σχολική μονάδα, ποσότητα ....ινδικής κάνναβης 0,4 γρ και ένα «τσιγαριλίκι» τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε έναν από αυτούς.

Το Τριμελές Δικαστήριο, κατά τη χτεσινή του συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη τις προθέσεις τους και την εν γένει παρουσία τους, έκρινε αθώους και τους δύο κατηγορούμενους.

Συγκεκριμένα, αναφορικά με αυτόν που βρέθηκε να κατέχει την μικροποσότητα, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Νικόλαο Σάββα, αποφάνθηκε ότι δεν στοιχειοθετείται το ανωτέρω αδίκημα, καθώς κατείχε την μικροποσότητα για αποκλειστική του χρήση και όχι για περαιτέρω διάθεση, ενώ αναφορικά με αυτόν που δεν έφερε τίποτα πάνω του, που εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Γιάννη Πετρέλλη, αποφάσισε ότι δεν είχε σχέση με το αδίκημα.

Πηγή: lesvosnews.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο