Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Στο νοσοκομείο η Πάολα – Κατέρρευσε λίγο πριν βγει στη σκηνή

Σε οριακό σημείο έφτασε η Πάολα, που κατέρρευσε λίγο πριν βγει στην πίστα για το πρόγραμμά της. Μάλιστα, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. 

Η τραγουδίστρια απουσίασε την ...Παρασκευή που μας πέρασε από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η Πάολα δεν αισθανόταν καλά και ένιωσε να καταρρέει, λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο πρόγραμμα. Οι συνεργάτες της την παρότρυναν να πάει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της είπαν ότι έχει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί! Παρά τις συστάσεις των γιατρών, η τραγουδίστρια δουλεύει χωρίς σταματημό εδώ και αρκετούς μήνες και παρόλη την περιπέτεια ήθελε να επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, ακόμη και με ένεση.

Τελικά, η Πάολα πείστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της για να ξεκουραστεί. Στην πίστα επέστρεψε το Σάββατο και παρά το ότι πλέον αισθάνεται καλύτερα, οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή, ζητώντας της να ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs