Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Ο Ολυμπιακός μιλάει με τον παιχταρά της Σαχτάρ, Εντουάρντο Ντα Σίλβα!

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία στην Ουκρανία πως ο Εντουάρντο Ντα Σίλβα σκοπεύει να... αποχωρήσει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και ήδη μιλάει με τον Ολυμπιακό.

Αν και οι Πειραιώτες δεν...
έχουν επιβεβαιώσει το παραμικρό για την συγκεκριμένη υπόθεση, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο Κροάτης φορ απασχολεί τους πρωταθλητές Ελλάδας και για αυτό τον λόγο τον ρώτησαν για αυτό το θέμα.

Ο διεθνής επιθετικός, όμως, απέφυγε να σχολιάσει τις «φήμες» και υποστήριξε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω φήμες. Εχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ μέχρι τον Ιούνιο. Είναι λογικό να υπάρχει φημολογία από τη στιγμή που μένω ελεύθερος και μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω. Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η Σαχτάρ προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο με λιγότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει αυτή τη στιγμή (3 εκατ. ευρώ ετησίως) και η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από τη χώρα.

Μάλιστα, οι Ουκρανοί αναφέρουν πως ο Εντουάρντο έχει πρόταση και από τουρκικό σύλλογο, όμως υπάρχει μία πληροφορία πως θέλει να περιμένει να παίξει στο μουντιάλ με την εθνική του ομάδα, προτού αποφασίσει για το μέλλον του.
sport-fm.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs