Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«Νέα Αλλαγή» το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου – στο 14% σύμφωνα με κρυφές μετρήσεις

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται μετά την την επιστολή του Γιώργου Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο μέσω της... οποίας διαχωρίζει τη θέση του από τις επιλογές του σημερινού Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ζητά αλλαγή ηγεσίας και έκτακτο συνέδριο όπου θα αποφασιστούν όλα από το μηδέν για το μέλλον του κινήματος.

Όπως ενημερώνεται ο arouraios.gr ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει σε καμία περίπτωση την πρόθεση να ικανοποιήσει το αίτημα του προκατόχου του, κάτι που στο περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου έχουν ήδη προεξοφλήσει. Στα σχέδια των Παπανδρεϊκών η σύσταση ενός νέου πολιτικού φορέα που θα έχει σκοπό να συσπειρώσει όλους όσους ανήκουν ή άνηκαν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ αλλά διαφωνούν με τις σημερινές επιλογές του.

Ο νέος πολιτικός φορέας έχει ήδη σφυγομετρηθεί μέσω προσεκτικών κρυφών δημοσκοπήσεων (οι οποίες ωστόσο σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το πραγματικό τους ερώτημα) και σύμφωνα με τις αναλύσεις των συμβούλων του ΓΑΠ ξεκινά από το 14% ως προς την πρόθεση ψήφου.

Για το νέο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου όλα είναι έτοιμα ονομασία του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα είναι «Νέα Αλλαγή».

Μείνετε συντονισμένοι, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs