Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα που ήρθα εδώ και σήμερα και τις προηγούμενες φορές. Μην ξεχνάτε ότι είμαι 522 μέρες στο ψυχιατρείο και 1,5 χρόνο στις ...φυλακές Κορυδαλλού». Τα λόγια αυτά ανήκουν στη Βίκυ Σταμάτη η οποία επιχείρησε να ενισχύσει το αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορος της για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της.

Ο Φραγκίσκος Ραγκούσης ζήτησε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου με βραχιολάκι ή άλλους περιοριστικούς όρους, όπως είπε.

«Έχουμε αυτοκτονικό ιδεασμό, έχουμε ένα παιδί που δεν μπορούμε να το σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Δεν θέλουμε να βγαίνουμε έξω δεν θέλουμε να διασκεδάσουμε. Το μόνο αίτημα μας είναι να πηγαίνουμε το παιδί στο σχολείο και να το παίρνουμε το μεσημέρι».

Ο κ. Ραγκούσης απευθυνόμενος προς τους δικαστές υπογράμμισε: «Δώστε μας μία διέξοδο να δει το παιδί τη μάνα. Νιώθω μια απογοήτευση. Οι δικαστές που απορρίπτουν, είναι πάνω απ” όλα άνθρωποι. Νιώθω ανεπαρκής που δεν μπορώ να μεταφέρω την αγωνία και το σπαραγμό αυτής της γυναίκας. Εμείς ζήσαμε μια ζωή που μας προσέφερε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Αν φταίξαμε για αυτό τα επιστρέφουμε όλα …».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο