Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Τι πιστεύουν οι άντρες για το σώμα τους


Η Παγκόσμια Ημέρα του Άντρα, γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου σε περισσότερες από 70 χώρες του, προκειμένου να υπενθυμίσει ....τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

Η παγκόσμια αυτή ημέρα, (International Men’s Day), δεν θα αργήσει να αναγνωριστεί και επίσημα από τον ΟΗΕ. Με αφορμή τη χθεσινή μέρα, ο Independent παρουσιάζει μαρτυρίες αντρών, για το πώς αντιλαμβάνονται το σώμα τους.


John Wright, εργάζεται ως προγραμματιστής υπολογισμών


«Το αγαπημένο σημείο στο σώμα μου, είναι τα οπίσθιά μου! Οι σύντροφοί μου, μου έχουν πει ότι είναι εκπληκτικά. Τα μίντια, ασκούν πιέσεις για six pack κοιλιακούς, αλλά εγώ τα αγνοώ όλα αυτά».




John Davidson, μάνατζερ του μπαρ «The Good Mixer», στο Camden του Λονδίνου


«Πάντα έκανα κάποιου είδους γυμναστική, αλλά έπειτα από ένα ατύχημα στον ώμο μου σταμάτησα να πηγαίνω τόσο τακτικά στο γυμναστήριο και ως εκ τούτου αισθάνομαι λίγο άβολα αυτή τη στιγμή. Όταν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου, αισθάνομαι καλά και με τον εαυτό μου. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν ανησυχώ για το τι γνώμη έχουν οι άλλοι για το σώμα μου: είναι μέρος του άντρα».




Graham, εργάζεται σε τσίρκο


«Το σώμα είναι το τελευταίο που σκέφτομαι. Είμαι γυμνασμένος όλη μου τη ζωή. Δεν σκέφτομαι το πώς να γίνω μοντέρνος άντρας, απλά το ζητούμενο είναι να προσφέρεις το καλύτερο των δυνατοτήτων σου».




Lee, εργάζεται στην υποδοχή του στούντιο τατουάζ «North London tattoo parlour»


«Για να είμαι ειλικρινής, δε με αφορά η πίεση για ένα τέλειο σώμα. Είμαι ελεύθερο πνεύμα και δεν μπορώ να επεκταθώ σε πράγματα που δεν θα με βοηθήσουν σε τίποτα».




Ricardo, εργάζεται σε στούντιο με πίρσινγκ και τατουάζ στο Camden


«Πολλοί άντρες αυτή την εποχή, ανησυχούν για την εξωτερική τους εμφάνιση και ξοδεύουν άπειρο χρόνο με το να κοιτάζονται στον καθρέφτη, βγάζοντας τα φρύδια τους και άλλα παρόμοια πράγματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν αυτά, ντύνομαι και ετοιμάζομαι για τη δουλειά πολύ γρήγορα».




Garry Wilson, εργάζεται στα Sainsbury’s και τον ελεύθερο χρόνο του είναι DJ


 «Μερικές φορές δεν αισθάνομαι άνετα με το σώμα μου, αλλά δεν συνηθίζω να μιλάω γι αυτό γιατί είναι κλειστός τύπος αλλά όλοι έχουμε παραξενιές. Πιστεύω ότι οι άντρες στις μέρες μας μιλάνε περισσότερο για το σώμα τους. Το αγαπημένο μου σημείο του σώματός μου, είναι τα πόδια μου».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs