Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

«ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ!» Τι αποκαλύπτει η γιαγιά του μικρού Φοίβου – Ποια είναι η κατάσταση του παιδιού

Το χρονικό της επιστροφής του 5χρονου Φοίβου που εδώ και μέρες είχε απαγάγει ο πατέρας του και συζυγοκτόνος Τζέιμς Κλοντ Λέσι περιέγραψε η γιαγιά του που δεν... έκρυβε τη συγκίνησή της για την επιστροφή του μικρού. 

Η μητέρα Λέλας Μαυρομάτη δήλωσε ότι το παιδί είναι καλά στην υγεία του και χαρούμενο που συνάντησε μετά από τόσες μέρες τον αδερφό του, αλλά σοκαρισμένο από την περιπέτειά του.

Η Μαρία Μαυρομάτη ανέφερε ότι το παιδί ήταν πολύ βρώμικο ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους κατοίκους της Ορμύλιας Χαλκιδικής για την βοήθειά τους. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που βοηθούσαν όλες αυτές τις ημέρες στις έρευνες για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου και του μικρού Φοίβου, το παιδί προφανώς δεν έχει γνώση για το τι συνέβη με τη μητέρα του Λένε ακόμη ότι ο συζυγοκτόνος παρακολουθούσε τις κινήσεις τους και συνεχώς κατάφερνε να τους αποφεύγει. Όπως λένε κάποιοι από τους ανθρώπους που βοηθούσαν, η καλύβα όπου εντοπίστηκε προφανώς αποτέλεσε προσωρινό καταφύγιο του Λέσι, καθώς το σημείο είχε ερευνηθεί πολλές φορές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο