Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Θυμάστε την Τερέζα; Δείτε την τεράστια αλλαγή της και τι κάνει σήμερα (photos)


Η Τερέζα Παναγιωτοπούλου, είναι μία από τις τραγουδίστριες τη δεκαετία του 90, που σε πολύ μικρή ηλικία ...
ξεχώρισε με τη συνεργασία της με τον Λάκη Παπαδόπουλο και την τεράστια επιτυχία της «Το κυπελάκι». Tραγούδι που έμεινε διαχρονικό μέχρι σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια η τραγουδίστρια, αλλά και δημιουργός, επέλεξε να κάνει διαλεγμένες δουλείες, απέχοντας συνειδητά από τις πίστες, αφού η ίδια έκανε πάντα της επιλεγμένες εμφανίσεις και πιο εναλλακτικές.




Η Τερέζα μάλιστα είναι η μόνη Ελληνίδα τραγουδίστρια που κατάφερε η φωνή της να επενδύσει μουσικά, παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια πασίγνωστης εταιρίας ουίσκι με το τραγούδι «Fly me to the moon» του Frank Sinatra, τραγούδι για το οποίο πήρε άδεια από την κόρη του αξέχαστου Sinatra, Nancy, η οποία έχει τα δικαιώματα των τραγουδιών του. Τα χρόνια που ακολούθησαν η Τερέζα αποφάσισε και πάλι στην καριέρα της οι κινήσεις της να είναι επιλεγμένες.


Σήμερα, ετοιμάζει δυναμικό comeback με νέο τραγούδι που ετοίμαζε τους τελευταίους μήνες στην Αμερική όπου ζούσε. Εντελώς ανανεωμένη, με διαφορετικό ύφος στο στιλ της, κοντά σγουρά μαλλιά, όχι ξανθά πλέον, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα και προετοιμάζει τις εμφανίσεις της σε πολύ γνωστή σκηνή της Αθήνας, παράλληλα με την κυκλοφορία του single της.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs