Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Ζώδια Εβδομάδας: 14 - 20 Μαρτίου


Τι μας περιμένει την εβδομάδα που έρχεται;


Κριός 

Βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά εποικοδομητική περίοδο, η οποία σύντομα θα σας ανταμείψει, όμως προσέξτε να μην δώσετε βάση σε σχόλια ή γνώμες που θα...
σας αποσυντονίσουν. Εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και όλα θα πάνε καλά.




Ταύρος

Έχετε κουραστεί πολύ αυτήν την περίοδο και αυτό είναι εμφανές στους γύρω σας. Κοιτάξτε να φροντίσετε τον εαυτό σας πρώτα και μετά να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας.




Δίδυμοι

Τις ημέρες που έρχονται θα δείτε τα σχέδια σας να εξελίσσονται όπως θέλατε από την αρχή και αυτό θα σας φτιάξει πολύ την διάθεση. Επιπλέον, θα έχετε στο πλευρό σας τους αγαπημένους σας.




Καρκίνος

Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος που κουβαλέτε τον τελευταίο καιρό, απλώς πρέπει να λύσετε θέματα του παρελθόντος που είχατε αφήσει στην άκρη για μεγάλο διάστημα. Τα νεύρα και η πίεση, δεν σας ωφελούν πουθενά.




Λέων

Θα πάρετε δραστικές αποφάσεις για τη ζωή σας, για αυτό καλύτερα να κινηθείτε στην κατεύθυνση που θέλετε χωρίς νεύρα και βιασύνες. Με αυτόν τον τρόπο, όλα θα πάνε καλύτερα από όσο πιστεύατε.




Παρθένος

Η διάθεση σας θα είναι πολύ καλή και δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας την χαλάσει. Γενικά, θα σκεφτείτε και μια πιθανή αλλαγή στα επαγγελματικά σας πλάνα, την οποία θα ήταν καλό να δοκιμάσετε.




Ζυγός

Επιτέλους έχετε τον χρόνο και την ηρεμία για συγκροτηθείτε, ενώ θα καταλάβετε πως τα άγχη που σας τυραννούσαν εδώ και καιρό, στην ουσία ήταν ασήμαντα.




Σκορπιός

Δείξτε προσοχή στην υγεία και την εμφάνιση σας, μιας και τελευταία έχετε παραμελήσει αυτά τα δύο θέματα. Κοιτάξτε να αποφύγετε τις υπερβολές στο φαγητό ή την χαλάρωση, γιατί δεν σας κάνουν καλό.





Τοξότης

Τις επόμενες ημέρες θα σας πιάσουν έντονοι συναισθηματισμοί για αυτό και θα απομονωθείτε από τους γύρω σας. Μην πιστέψετε όμως πως κανείς δεν σας νοιάζετε και δεν σας αγαπά, αφού αυτό θα είναι άδικο για τους δικούς σας.




Αιγόκερως

Φροντίστε να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας και να δείτε ποιοι είναι οι άνθρωποι που θέλουν πραγματικά το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι.




Υδροχόος

Είστε σε ένα τρέξιμο, μιας και θέλετε να τελειώνετε επιτέλους με κάποιες υποχρεώσεις που κρατάνε καιρό, όμως οι λύσεις που θα προτείνετε θα σας φέρουν σε σύγκρουση με την οικογένεια σας. Δείξτε ωριμότητα και μην φτάσετε στα άκρα.




Ιχθείς

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας πετάξουν εκτός προγράμματος, ευτυχώς όμως θα καταφέρετε να προσαρμοστείτε άμεσα στα νέα δεδομένα και θα ανταπεξέλθετε μια χαρά στις υποχρεώσεις σας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο